Termékek Menü

Szempillatrendek 2016 nyarán

Tudjuk mivel dobd fel unatkozó pilláidat!
A 2016 nyári kollekciókat bemutató divathetek nyüzsögtek az izgalmas pillaújításoktól, a kedvenceinket könnyen elkészítheted te is otthon.

Középpillák

Nagyon izgalmas és csinos trend. Csak a középső harmadon használd alul és felül is a színes spirált, nagyobbnak tűnik majd tőle a szemed! A spirált ne hosszában kend, hanem csak a hegyével, nehogy túlszaladj!

Óriáspillák

A trükk az, hogy szempillaalapozót kell használni a spirál alá, majd több rétegben áthúzni feketével.

Porcelánbaba

Az igazán drámai játékbaba pillákhoz szükséged lesz tincses műszempillákra, de ha nincsenek nagyon rövid pilláid, akkor megpróbálhatod természetesen is. Vigyél fel tekintélyes mennyiségű spirált és csipesszel ragaszd össze a szempilláidat.

Az akció június 14-ig tart.

Dúsítás

A sminkmesterek kikísérletezték, hogy ha visszafelé húzod a spirált a végétől a tövéig, tömöttebbnek fognak tűnni a pilláid.

Színesben

Ha azt szeretnéd, hogy igazán látványos legyen a színes spirálod hatása, tegyél  fel először fehér szempilla-alapozót és csak a felső pillasoron használd!

Maszatka

Kend be vastagon alul és felül is spirállal, majd tüsszents egyet! Na jó, a sűrű pislogás is megteszi! A sminked többi része viszont legyen rendezett a túlzottan grunge-os hatás elkerülése végett.

Képek: Europress, Pinterest

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog