Termékek Menü

Szép smink pillanatok alatt - Interjú Rikk Ági sminkmesterrel

2013-11-07 09:26:00

  Minden nő erre vágyik. Hiszen a mai rohanó világban is szeretnének a nők ápoltan kinézni. Ennek egyik alapfeltétele egy jó smink, amit gyorsan fel tudnak tenni a reggeli készülődés közben, nincs vele napközben sem gond. Jó érzéssel és önbizalommal tölt el mindenkit, ha besöpörheti a bókokat.

  Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő BB és CC krémek egyesítik a hidratáló vagy ránctalanító krémek hatását egy alapozó előnyeivel együtt – éppen ezért tehetik könnyebbé az Ön dolgát is.

Mitől CC? És miért sikeresek?

   A CC betűk a Colour Correcting angol szavak rövidítése, azaz szó szerinti fordításban színjavítást, színkorrekciót jelent. Ezek a termékek több szín-pigmentet tartalmaznak, mint a BB krémek, így az alapozót megközelítő fedést tudunk vele elérni. Tehát egy lépésben tudjuk a bőrünket hidratálni, ránctalanítani, valamint az apróbb bőrhibákat, zavaró májfoltokat, piros foltokat és hajszálereket is elfedni. Könnyű velük egyenletes, matt alapot létrehozni, ami segíti a smink további elkészítését.

Hogyan érdemes használnia? Íme néhány profi trükk a tökéletes eredmény érdekében:

  •  Első és legfontosabb, hogy mindig kis mennyiséget vigyünk fel egyszerre.
  • Nyomjunk borsónyi mennyiséget a kézfejünkre, majd enyhén nedves ujjal vigyük fel az arcunkra.
  • Használhatunk apró ütögető mozdulatokat is. Így tudjuk a legjobb hatásfokot elérni. 
  • Mindig az arc közepe felől a szélek felé dolgozzunk. Gyakori hiba és ezért érdemes különösen odafigyelni, hogy a krémet jól dolgozzuk el a homlokon a hajtőnél, valamint az áll vonala alatt is. Nem szabad, hogy különálló kontúrvonalként látszódjon a CC krém színe és a bőrszínünk.

Mit tud még a Helia-D CC krém, és mitől olyan különleges?

  Gazdag hidratáló hatású glicerinben, bőrpuhító hatású shea vajban, valamint kimagaslóan magas 30 faktoros UV védelemmel is rendelkezik. Mivel CC krémeket érett bőrre fejlesztettük ki, ezért tartalmazzák ugyanazokat a bőrfiatalító hatóanyagokat, amit a Helia-D Age Control termékcsaládunk már korábban megjelent tagjai is.  

  A korral a női arcbőr tulajdonságai is változnak. Ha úgy érezzük, hogy a bőrünk nagyon száraz, kényeztessük Helia-D Age Control Bőrfiatalító krémmel a CC krém felvitele előtt.

Kellemes sminkelést kívánok önnek a Helia-D nevében, 

                                                                               Rikk Ági

Tartalomhoz tartozó címkék: blog