Termékek Menü

Így maradhatsz szép egy rohanós hétvégén is!

Amikor feszített a tempó, mindannyian hajlamosak vagyunk elhagyni egy-egy dolgot a szépségápolási rutinunkból, ilyenkor pár nappal később egy szárazabb bőrű, hajú, karikás szemű valaki néz vissza a tükörből. De ezt most elkerülheted!

Az ajakápolás kötelező!

A szeles idő és a folytonos rohanás könnyen cserepessé teszi a szádat, ezért mindenképpen legyen nálad a kedvenc ajakápolód, de a legjobb ha éjszakára, méz-kókuszzsír kombót kensz rá. Ez reggelere csodást tesz, te pedig újra szórhatod a pihe-puha csókokat!

Kell a maximális ápolás!

Jól jön egy magas hatóanyag tartalmú érzékeny bőrűeknek ajánlott krém! A Helia-D Szatmári Szilva termékcsaládja Nunatak őssejttel felturbózva feszessé és hidratálttá teszi bőrt, és magas vitamintartalmának köszönhetően azonnal ragyogóvá teszi, arról nem is beszélve, hogy megvédi a környezeti ártalmakkal szemben. 

Tipegj egészségesen!

Szegény lábaid, biztosan megviseltek lesznek az egész napos shoppingtúrától! Már reggel masszírozd át a vádlidat és a talpadat jégkockával, este pedig készíts levendulás-szódabikarbónás lábfürdőt, ami segíti a méregtelenítést, és ellazuláshoz is fantasztikus!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog