Termékek Menü

Szépségápolási ajándékok minden bőrtípusra

Van miből válogatni!

Nem csak nőknek, de férfiaknak is érdemes kényeztető bőrápolási termékeket ajándékozni, hiszen ezekkel élményt is adhatsz. Mégpedig elég jó és tartós élményt. Persze az a legjobb, ha ismered az illető bőrtípusát, így nem lőhetsz mellé. Adunk pár tippet arra, kinek, mit válassz!

Száraz bőr

A száraz bőrnek megfelelő hidratálásra van szüksége, amit gazdag tápanyagtartalmú, olajos vagy vízbázisú krémekkel lehet megadni neki. A mélyhidratáló gélek kifejezetten hatékonyak tudnak lenni a téli időszakban, hiszen koncentráltan, a bőr alsó rétegeiben fejtik ki hatásukat.Igénybe vett bőr

A kifejezetten igénybe vett bőrnek olyan különleges tápanyagok segíthetnek a regenerációban, melyek éjszaka hatnak, mikor a bőr felkészül a következő napra. Válassz növényi, gyümölcsös hatóanyagokkal felturbózott kencéket, amikkel jó alapos ápolást ajándékozhatsz!Érett bőr

Az érett bőrnél a legfontosabb a rugalmasság biztosítása és az első ráncok kisimítása. Ehhez szintén az éjszakai krémek között kell keresgélni, melyek hosszú órákon át fejtik ki hatásukat. az sem baj, ha egy igazi luxusterméket rejtesz a fa alá.

Zsíros bőr

A zsíros bőrnél arra kell legjobban figyelni, hogy ne adj túl nehéz krémeket, melyek eltömíthetik a pórusokat. Fontos ugyanakkor a tisztítás, így egy ápoló micellás vizet például nyugodtan csempészhetsz a csomagba.
 
 
Normál bőr
 
Ebben az esetben talán a legnehezebb a választás, hiszen akin olyan szerencsés, hogy a normál bőrtípusba tartozik, az szinte bármit használhatsz. Ajándékozz neki valami igazi örök klasszikust, amit mindig elővehet, ha szüksége van rá!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog