Termékek Menü

Ez a hírességek legújabb szépségápolási őrülete

Hallottál már a köpölyözésről? Újra népszerű ez az ősi módszer, ráadásul a szépségápolásban!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, köpölyözés, helia-d, sztárok, szépségápolás, szépségtippek, szépségtrükkök,

A hírességektől elvárják, hogy gyakorlatilag mindig és minden helyzetben gyönyörű legyen a bőrük. Ezért pedig képesek bármit megtenni, hiszen nincsenek könnyű helyzetben: nem olyan könnyű eltüntetni a stresszes, és hosszú díjátadó gálákkal teli élet jeleit az arcról. Folyamatosan ütik fel a fejüket ezért újabb és újabb szépségápolási őrületek, melyek közül a legutóbbi nem más, mint a köpölyözés.

Sztárok, akik utálnak sminkelni - és nem is szoktak!

De mi  az a köpölyözés?

Emlékszel, amikor a riói olimpia alatt például Michael Phelps háta teli volt lilás foltokkal? Már rajta is a köpölyözés technológiáját alkalmazták, ami egy nagyon ősi gyógyító módszer. Az egyiptomiak, indiaiak, vagy a kínaiak is régóta alkalmazzák, egyrészt a csí áramlásnak helyrehozására. Kevésbé elrugaszkodottan pedig gyulladások, izomgörcsök feloldására és a keringés/véráramlás felpezsdítésére. A köpölyözést erre kialakított kis csészékkel végzik (innen az angol cupping elnevezés), melyeket megtöltenek meleg levegővel, így az amikor a testen lehűl, vákuum alakul ki. Így keletkeznek a módszer során a piros foltok.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, köpölyözés, helia-d

De hogyan lehet ezt a szépségápolásban alkalmazni?

Nagyon egyszerűen: kisebb, az arcra kitalált szilikon vagy üveg csészékkel. Rájöttek ugyanis, hogy a stressztől és a fáradtságtól fakó bőrt nagyon szépen fel lehet pezsdíteni vele. Hiszen a köpölyözés során serken a véráram és dolgoznak az arcizmok. Ezzel egyszerre jutnak el az értékes tápanyagok az arcbőrbe és lesz feszesebb is. Szóval még a ráncok is kevésbé látszanak majd, ezért kész főnyeremény az egész. Nem hiába lett a hírességek új kedvence, bár az biztos, hogy kell időt hagyni arra, hogy az arc megnyugodjon és a piros foltok eltűnjenek róla.

7 dolog, amit a francia nők soha nem tennének a hajukkal

Tartalomhoz tartozó címkék: blog