Termékek Menü

Tökéletes frizura rögtön ébredés után? Így csináld!

Tökéletes frizura rögtön ébredés után? Így csináld!

Egy hosszú alvás csodálatos dolog a szervezetednek, de a hajadat rendesen összekócolja vagy éppen lapossá teszi, így nehéz formába hoznod reggel. Van azonban pár profi tippünk arra, melyeket már alvás előtt bevethetsz, hogy reggel majdnem tökéletes hajkoronával ébredj.

Természetes hatású hullámok

Ilyen hullámokat tulajdonképpen alvás közben a legegyszerűbb összehozni. Hajmosás után szárítsd meg olyan 40%-osan a hajad, majd fújj bele egy kevés tengeri sót tartalmazó kondicionálót. Tekerd fel finoman két apró kontyba és fogd össze puha rögzítőkkel. Reggelre nagyszerű lesz az eredmény, főleg amikor fújtál rá még egy adag tengeri sót.Egyenes és selymes haj

Használd a hajvasalót alvás előtt úgy, hogy tettél a hajadra előtte elég hővédő krémet. Ezután aludj selyem párnahuzaton, vagy tekerd a hajad selyemsálba. És figyelj arra, hogy a hálószoba hűvös és páramentes legyen. Így reggel is szép sima és selymes lesz a hajad.

Rugalmas, göndör tincsek

Használj hajmosás után használj volumennövelő krémet és tekerd fel négy kisebb kontyba a hajad elalvás előtt,a hogy a természetes hullámokat adó megoldásnál is. Reggel érdemes egy kis göndör hajra való olajjal végigfutni a fürtökön.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog