Termékek Menü

Top 5 nyári frizuraötlet

A vörös szőnyegről lestük el a legklasszabb hajtrendeket.

Minden évszakváltás megújulásért kiált, idén nyáron a sztároktól veszünk inspirációt, ami a frizuránkat illeti. Megmutatjuk a kedvenceink hullámos, tűzött és fonatokkal díszített hajkoronáit és abba is beavatunk, hogy készítheted el otthon te is őket.

Blake Lively

A csinos hajpánt visszatért! Az teszi modernné 2016-ban, hogy a végeit csalafintán elbújtattak, és a frizura többi része nem kifejezetten rendezett. Így akár gyémántok is lehetnek azon a pánton, mégsem hat túldíszítettnek.

Doutzen Kroes

Ezt a frizurát nem frissen mosott hajból is elkészítheted. Fújj hajtőemelő spray-t a tövekre, az ujjaiddal kicsit dolgozd el, tűzd meg a fejtetőn és kész is, Bridget Bardot kedvenc frizurája ma is megállja a helyét.

Hailee Steinfeld

Négy az egyben frizurája mindent felvonultat, amit szeretünk a szezonan: középen van a választék, két oldalsó parkettafonással díszített, félig feltűzött és kócos-hullámokban végződik.

Lily Donaldson

A modell frizurájához sem kell extra kézügyesség: az teszi vagánnyá, hogy parkettával kezdődik, majd átvált egyszerű hármas fonásra.

Claudia Schiffer

 

A német szupermodell hullámaihoz két dolgot kell tudnod: fonni és aludni. Válaszd négy részre a hajadat, fond be mindegyiket, aludj így, reggel bontsd szét és voilá!

Képek: Europress

Tartalomhoz tartozó címkék: blog