Termékek Menü

TOP 5 őszi bőrápolási tipp

A virágzás után a hervadás jön ősszel. A természettel ellentétben azonban mi, nők megújulunk ilyenkor. De nem csak a divatra kell figyelnünk, a tündökléshez testünk ápolása is hozzájárul. Íme 5 tipp bőröd ápolására!

TOP 5 őszi bőrápolási tipp

1. A nyári barnulás már fakulni kezd, de tehetsz azért, hogy még télen is élvezhesd. Kéthetente egyszer radírozd le tested minden apró felületét, ezzel megszabadulhatsz az elhalt hámsejtektől, és megindulhat bőröd természetes regenerációja.

2. Az őszi időszakban az a legjobb, ha olyan arc- és testápoló krémet használsz, amely gyümölcscukrokat, karotinoidokat és vitaminokat tartalmaz. A szezon elején naponta többször is bekenheted magad, így gyorsabban regenerálódnak a nyáron károsodott bőrrétegek.

3 A szép bőrért érdemes sok folyadékot, főleg ásványvizet inni. A belső hidratálás ugyanolyan fontos, mint a külső, arról nem is beszélve, hogy segíti a bőröd méregtelenítését. Ugyanezt erősíti a kiegyensúlyozott zöldség és gyümölcsfogyasztás is.

4. A hidegben mindenki a melegre vágyik, de fürdésnél válaszd inkább a hideg vizet. Zuhanyzás után pedig ragadj a kezedbe egy jól hidratáló testápolót!

5. Az őszi bőrmegújítás mellett ne feledkezz meg a tisztításról és a tonizálásról sem, ugyanolyan fontos, mint az év többi szakában.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog