Termékek Menü

A történelmi szépségek is Helia D-t vennének!

A történelmi szépségek is Helia D-t vennének! A willendorfi Vénusz is lehet trendi!  Csak attól függ, melyik történelmi korszak embere nézi. Milyen lehetett nőnek lenni az ókori Egyiptomban vagy a reneszánsz Itáliában? Írásunk bemutatja a korabeli nők életét és az is kiderül, miért látták őket szépnek a férfiak. Lássuk, milyen Helia-D-termékekkel dobhatjuk fel a régi idők szépségideáljait, hogy a mai férfiak számára is ellenállhatatlanok legyenek!

A Willendorfi Vénusz matriarchális bája - A kőkorszakban a nők termékenysége, a szülés képessége számított a legnagyobb értéknek. A szobor jóltápláltsága a jólét derűjét mutatja meg, a korszak embereit gyakran kínzó éhség hiányát. A régészek szerint a gyűjtögető-vadászó korszak emberei matriarchális közösségben éltek, a nők vették át a társadalom irányítását.

Milyen Helia D-termék tenné vonzóvá a mai férfiak számára az ősi termékenységistennőt? Remek kiindulópont lenne számára a Narancsbőr elleni karcsúsító gél, ami segít a narancsbőr és a zsírpárnák eltüntetésében, a kötőszövetekben lévő méreganyag eltávolításában.

A Narancsbőr elleni karcsúsító géllel a willendorfi nőideál új trendet diktálhatott volna a kőkorszakban!

Az ókori Spárta harcias asszonyai- Spártában a harcias hősök társaként megjelenő izmos, határozott nőket kedvelték. A spártai nők csaknem férfias életet éltek. Folyamatosan edzették magukat, a mindennapos gyakorlatok során csaknem férfias teljesítményt nyújtottak futásban és a dárdadobásban. Milyen Helia-D termékkel kerülhetne harmóniába egy spártai, atlétikus asszony?

Nagyszerű választás lenne számára a Helia-D AquaBoom mélyhidratáló arcgél, mely üdévé, frissé és feszessé teszi az edzések megpróbáltatásain áteső bőrt!

Az egyiptomi sminkelő nő- Már az ősi időkben is természetes kozmetikumokkal kísérletezett! Káprázatos szemfestésük titka a malachit, szájukra pedig vörös okkert kentek, praktikáikkal elbűvölték az egyiptomi férfiakat. A hajápolásnak is nagy figyelmet szenteltek, csodás hennafestéseket használtak.

Pompás választás lenne számukra a Micellás sminklemosó és hidratáló arctisztító kendő, mely segít a smink eltávolításában, nyugtatja és hidratálja a szemet és a szájkörnyéket is.

Az itáliai reneszánsz sápadt Vénusza - Sandro Botticelli remekműve kiváló képet ad nekünk a reneszánsz nőtípusról. Ekkoriban a nők erkölcsi tisztasága és ártatlansága számított kiemelkedő értéknek, ezen a festményen is főszerepet játszik az istennő éteri tisztasága.

A világos bőrre ható Helia-D Age Control CC krémet pont neki találták ki! A krém finoman ápolja a világos árnyalatú bőrt, megelőzi és csökkenti a kialakuló ráncok számát.

A képek forrása: muveszettori.blogspot.com és spatrendonline.hu
Tartalomhoz tartozó címkék: blog