Termékek Menü

Tuti szépségtrükkök hírességek fürdőszobáiból

A legnagyobb sztárok személyi stylistjai, fodrászai, sminkesei árultak el néhány szépségtitkot.

Vajon mitől fényes Adele haja? Miért ilyen fehérek Cameron Diaz fogai? A hírességek szépségtanácsadói megosztották titkaikat, így te is követheted a sztárok rituáléit.

Cameron Diaz és a szódabikarbóna

A gyönyörű színésznő mindenféle mesterséges fehérítő módszer helyett a természetes utat választja. Cameron heti egyszer szódabikarbónával és egy nagyon kevés citromlével dörzsölgeti a fogait, ettől olyan ragyogóak.

Kim Kardashian hajtippje

Bár Kim nem a természetességéről híres, a haját igyekszik a lehető legkevesebb vegyi anyaggal terhelni. Állítólag csupán 1-2 fújás olajat tesz a végekre, semmi hajlakk vagy fixáló. Ettől olyan puha és szép esésű a sörénye.

Adele frizurája

Adele fényes és nagy volumenű frizurájának titka nem más, mint egy körkefe, és némi púder a hajtőhöz. Ha már nagyjából száraz a hajad, emeld meg a hajadat egy kevés púderrel, majd formázd körkefe és hajszárító segítségével.

Rihanna ajaktitka

Mindenféle ajakápolók helyett a barbadosi bombanő lefekvés előtt és ébredés uán vazelint ken az ajkaira. Már meg is van oldva a hidratáltság.

Julia Roberts haja

A színésznő fodrásza elmondta, hogy Julia csak hetente egyszer mos hajat, így szinte sosem zsírosodnak tincsei, mert megszokták az öntisztulást.

Keira Knightley legfontosabb sminkterméke

Ha Keirán egy gramm alapozó vagy szempillaspirál sincs, egy terméket akkor is biztosan alkalmaz. Ez nem más, mint a szemöldökceruza vagy por. Minden reggel megigazítja szemöldökét, és tökéletesre rajzolja, ugyanis szerinte ez ad keretet az arcának.

Cate Blanchett fiatalságának titka

Cate Blanchett szerint azok a nők tudnak éveket letagadni a korukból, akik rózsaszín pirosítót és highlightert használnak az arccsontjukon.

Heidi Klum különös figyelmet fordít a részletekre

Mivel nem akar egy darab ráncot sem magán, a modell rengeteget foglalkozik nyakával és kezeivel, ugyanis ezek a testrészek lesznek először ráncosak. Naponta kétszer hidratálja nyakát, kezét kétóránként bekeni egy tápláló krémmel, és rengeteg vizet fogyaszt.

Kipróbálod valamelyiket?

Tartalomhoz tartozó címkék: blog