Termékek Menü

A legjobb sminktipp szemüvegeseknek

Ezzel biztos nem lősz mellé!

Szemüveget hordasz, de még nem sikerült kialakítanod azt a napi sminkrutint, amitől azonnal éber, nyitott és gyönyörű lesz a tekinteted a lencsék mögött is? Van egy szuper 6 lépéses megoldásunk, ami akár minden reggel követhetsz!

1. Elsőként fixáló púdert vigyél fel egy nagy ecset segítségével az orrnyergedre és az azt övező szem alatti területre. Ezzel megakadályozod, hogy az olajosodó bőrtől csúszkáljon a szemüveged.

2. A szemek alatti karikákat a szemüveg csak felnagyítja, így el kell őket tüntetni. Először fusd át ezt a rész finoman highlighterrel, majd erre jöhet egy nagyon vékony réteg világos korrektor.3. Természetes árnyalatú szemfestékkel fesd át a szemhéjadat és az afölötti részt egészen a szemöldöködig. Ezzel egységes színt adsz ennek a területnek és elrejted az esetleges pirosabb foltokat.

4. Fekete tussal húzd ki a felső szempillák tövét. A tartósság kedvéért pedig menj át a vonalon hasonló színű szemfestékkel is vékonyan. Az alsó szempillák környékét hanyagold, attól csak fáradtnak tűnhet a tekintet a nagyítóeffekt és az árnyékok miatt.

5. Fekete szempillafestékkel hangsúlyozd a felső szempillákat, húzd is át rajtuk duplán annyira a festéket, mint azt alapból tennéd. Olyan szempillaspirált válassz, ami a volument növeli, nem a hosszt  különben a szempillafesték nekinyomódhat a lencséknek.

6. Fésüld át a szemöldököt, mert ez ad keretet a szemüvegednek, így nem szavad, hogy rendezetlen legyen. Elég az átlátszó szemöldök gél is a tökéletes megjelenéshez.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog