Termékek Menü

4 tipp, hogy ne hagyj fel újévi fogadalmaddal már most!

Megfogadtad, hogy egészségesebben élsz, de legszívesebben már most abbahagynád? Segítünk a kitartásban!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, narancsbőr, stria, fogyás, fitt, egészséges életmód, helia-d, újévi fogadalom betartása tippek,

Már március van, így ha eddig kitartottál,  már több, mint 2 hónapja élsz egészséges újévi fogadalmaid szerint. De hogyan tovább? Sokaknál ilyenkor jön el az idő, hogy feladják, pedig látható változást csak úgy tudsz elérni a sportos és fitt életmóddal, ha sokáig csinálod. Segítünk abban, hogy kitarthass!

1. Figyelj az apró változásokra

Ha azt tűzted ki célul, hogy mondjuk 20 kilótól szabadulj meg idén, de még csak pár kilónál tartasz, ne keseredj el. Sőt, ünnepeld a kisebb változásokat és eredményeket is! Minden lépés számít és nem is szabad rohamtempóban haladni. Ha az segít, bontsd szét az eredeti célt kisebb mini-célokra, így addig is lehet sikerélményed, míg az eredetit el nem éred.

4 szépségfogadalom, amit a bőröd szeretne, ha betartanál

2. Emlékezz a miértre

Ahogy szépen próbálod betartani a fogadalmat, gyakran elfelejted, miért is kezdtél bele. Pedig az ok a legfontosabb ahhoz, hogy megmaradjon az elhatározás. Legyen szó arról, hogy beleférj egy régi farmerbe, vagy könnyebben sétálj fel a dombtetőre, esetleg fittebbnek érezd magad, teljesen mindegy. Mantrázd magadnak, miért fontos, hogy kiszenvedd a következő edzést is.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, narancsbőr, stria, fogyás, fitt, egészséges életmód, helia-d, újévi fogadalom betartása tippek,

Ezeket a szépségtippeket mindenképp fogadd meg 2017-ben!

3. Hagyd, hogy a sikerek motiváljanak

Azt viszont ne engedd, hogy a kudarcok visszarántsanak! Amikor egy-egy mérés alkalmával kiderül, hogy nem leadtál, hanem felszedtél pár kilót, ne egyél meg egy adag sült krumplit azzal, hogy már úgyis mindegy. Inkább jutalmazd magad apróságokkal, amikor egy-egy kisebb célt teljesítesz, ez ösztönöz majd.

4. Kellenek a szurkolók

Legyen mindig a közeledben pár olyan barát, akikkel megosztod, miben vagy benne, és akik tudnak támogatni, ha megakadnál. És akkor is, amikor nagyon nehéz a változás. Ők ugyanúgy tudnak ösztönözni, mint a legkisebb sikereid.

10 étkezési tipp, amit fogadj meg ha fogyni akarsz

Tartalomhoz tartozó címkék: blog