Termékek Menü

7 trükk, amitől dúsabbnak tűnik vékony szálú hajad

Rengeteg hajad van, de nagyon vékony szálú? Segítünk, hogy sokkal dúsabbnak tűnjön!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, hajápolás, hajhullás, , hajhullás ellen, kopaszodás, helia-d

Sokan vannak úgy vele, hogy sok és szép egészséges hajuk van, ám az nagyon vékony szálú. Ettől pedig könnyen tűnhet a frizura laposnak élettelennek. Vannak azonban olyan trükkök, melyek segítségével a vékony tincsekből is könnyen varázsolhatsz dús hajkoronát!

Rétegek

Vékony szálú hajnál érdemes olyan frizurát kérni a fodrásztól, ami rétegekkel dolgozik. Ezzel ugyanis olyan látványt érhetsz el, amitől eleve dúsabbnak tűnik a hajad.

12 tipp, amitől nagyon gyorsan fog nőni a hajad

Sampon

A megfelelő sampon kiválasztása elengedhetetlen. Hiszen ezzel is csak javíthatsz a hajad állagán. Nem véletlenül találták ki a volumennvelő termékeket, használd őket bátran, hogy a hajszálak között nagyobb levegős tér lehessen.

Balzsam

A balzsamozás is nagyon fontos, ha meg akarod őrizni hajad puhaságát, ugyanakkor még adnál neki egy kis volument. Tartózkodj azonban a túlzottan hidratáló termékektől, mert ezek olajai elnehezíthetik a szálakat. Ugyanakkor mindig alaposan öblítsd ki a balzsamot, nehogy a maradék lapossá tegye hajadat.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, hajápolás, hajhullás, , hajhullás ellen, kopaszodás, helia-d

Hajszárítás

Fújd be a hajad hővédővel, majd kezd el úgy szárítani egy nagyobb körkefével, hogy előredobod a hajad. Egy idő után válthatsz, egyenesedj ki és szárítsd tovább a hajad úgy, hogy kis részekre bontod. Érdemes diffúzort használni a még dúsabb végeredmény érdekében.

Nagy csavarók

Az arcodat keretező tincseket tekerd fel extra méretű csavarókra szárítás után olyan 20 percre, hogy ezek szép hangsúlyos hullámokat kapjanak.

Hajtőemelő

Érdemes átfújni a töveket hajtőemelő permettel, de habot is használhatsz. A lényeg, hogy a tincsek ne tapadjanak a fejbőrhöz, hanem legyen egy egészséges tartásuk.

Lakk

A frizurát olyan hajlakkal fixáld, amit vékony szálú hajra találtak ki. Ha nem így teszel, akkor a hagyományos lakkok elnehezíthetik ahelyett, hogy megőriznék dússágát.

Ezek a frizurák állnak jól vékony szálú hajhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: blog