Szűrés
Terméktulajdonságok
Terméktípus
Bőrtípus
Probléma
Hatása

Helia-D Botanic Concept

VEGÁN formula & Tokaji bor kivonat & Hialuronsav & Értékes növényi összetevők!

A Helia-D egyedülálló, tokaji bor kivonattal gazdagított termékcsaládja teljesen VEGÁN összetételű. A termékek ezenkívül plusz hatóanyagokat tartalmaznak, mint például a hialuronsav, vagy a ránctalanító készítményekben található erős antioxidáns bakuchiol.

Tulajdonságok:

  • bizonyítottan VEGÁN összetétel
  • további intenzív, hidratáló és ránctalanító hatóanyagok
  • termékek fő hatóanyaga: a Tokaji bor kivonat

A Botanic Concept termékcsaládot hidratáló krémek, ránctalanító készítmények, testápolók, valamint az arctisztítók alkotják.


15termék 115

Miért olyan hatékony a Tokaji bor kivonat?

A termékcsalád hidratáló és ránctalanító készítményeinek különleges összetevője a tokaji bor kivonat. A szőlőben található jótékony hatóanyagok a polifenolok. Ezek az öregedésgátló, antioxidáns molekulák az epidermisz saját, természetes védekezőképességét erősítik meg, valamint rendkívül hatékonyan veszik fel a küzdelmet a bőr öregedésében szerepet játszó szabad gyökökkel szemben. Ezért lehetnek bizonyos borok az arckrémek hatékony összetevői – mint a Tokaji bor.

A Tokaji bor kivonat a szőlőszemekből a saját súlyuk által kipréselődött sűrű mézszínű folyadék, amely cukrokat, aminosavakat, vitaminokat és különleges fehérjéket tartalmaz. A kozmetikai szerekhez adagolva fokozza a készítmények hatékonyságát, jótékonyan hat a bőr anyagcseréjére, javítja a vérkeringést és a bőr vízmegtartó képességét, továbbá jelentős fertőtlenítő hatással is bír. Ezáltal a bőrt hidratáló, tápláló arckrémek hatóanyagaként kiválóan alkalmazható.

Hogyan születtek meg a Botanic Concept hidratáló arckrémek után, a ránctalanító krémek?

A ránctalanító krémek hatékonyságát a Tokaji bor kivonat és a Vin-upLift bőrfeszesítő koncentrátum kombinációja biztosítja. A növényi komplex Vin-upLift látványosan csökkentheti a ráncok mélységét, hosszútávon pedig növelheti a bőr hidratáltságát.