Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Szűrés
Terméktulajdonságok
Terméktípus
Bőrtípus
Probléma
3 fő hatás

Helia-D Botanic Concept

Megújult VEGÁN formulával debütál a Tokaji aszú eszenciával gazdagított Helia-D Botanic Concept termékcsalád!

A Helia-D egyedülálló, tokaji aszú eszenciával gazdagított termékcsaládja a jellegzetes és kedvelt tulajdonságai megtartása mellett, teljesen VEGÁN összetételt és ehhez méltóan letisztultabb, modernebb csomagolást kapott. A termékek ezenkívül plusz hatóanyagokkal is gazdagodtak, mint például hyaluronsavval, vagy a ránctalanító készítmények az erős antioxidáns bakuchiollal.

Újdonságok:

  • bizonyítottan VEGÁN összetétel
  • további intenzív, hidratáló és ránctalanító hatóanyagok
  • letisztultabb, modernebb külső

Változatlanul:

  • termékek fő hatóanyaga: a Tokaji aszú eszencia
  • a termékek jellegzetes és kedvelt illata és textúrája

A Botanic Concept termékcsaládot továbbra is a hidratáló krémek, a ránctalanító készítmények, testápolók, valamint az arctisztítók alkotják.


17termék 117

Miért olyan hatékony a Tokaji aszú eszencia?

A termékcsalád hidratáló és ránctalanító készítményeinek különleges összetevője a tokaji aszú eszencia. A szőlőben található jótékony hatóanyagok a polifenolok. Ezek az öregedésgátló, antioxidáns molekulák az epidermisz saját, természetes védekezőképességét erősítik meg, valamint rendkívül hatékonyan veszik fel a küzdelmet a bőr öregedésében szerepet játszó szabad gyökökkel szemben. Ezért lehetnek bizonyos borok az arckrémek hatékony összetevői – mint a Tokaji aszú.

A Tokaji aszú eszencia a szőlőszemekből a saját súlyuk által kipréselődött sűrű mézszínű folyadék, amely cukrokat, aminosavakat, vitaminokat és különleges fehérjéket tartalmaz. A kozmetikai szerekhez adagolva fokozza a készítmények hatékonyságát, jótékonyan hat a bőr anyagcseréjére, javítja a vérkeringést és a bőr vízmegtartó képességét, továbbá jelentős fertőtlenítő hatással is bír. Ezáltal a bőrt hidratáló, tápláló arckrémek hatóanyagaként kiválóan alkalmazható.

Hogyan születtek meg a Botanic Concept hidratáló arckrémek után, a ránctalanító krémek?

A ránctalanító krémek hatékonyságát a Tokaji aszú eszencia és a Vin-upLift bőrfeszesítő koncentrátum kombinációja biztosítja. A növényi komplex Vin-upLift látványosan csökkentheti a ráncok mélységét, hosszútávon pedig növelheti a bőr hidratáltságát.