Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Helia-D Cell Concept Bőrfiatalító + Ránctalanító Krém 65+ Csomag
Helia-D Cell Concept Bőrfiatalító + Ránctalanító Krém 65+ Csomag
RRP: 8 499 Ft (6 692 Ft+ÁFA) 
7 649 Ft (6 023 Ft+ÁFA)
ÚJ

Helia-D Cell Concept Bőrfiatalító + Ránctalanító Krém 65+ Csomag

Helia-D Cell Concept Bőrfiatalító + Ránctalanító Krém 65+ Csomag
Helia-D Cell Concept Bőrfiatalító + Ránctalanító Krém 65+ Csomag
Helia-D Cell Concept Bőrfiatalító + Ránctalanító Krém 65+ Csomag
Helia-D Cell Concept Bőrfiatalító + Ránctalanító Krém 65+ Csomag

Bőrfiatalító - alpesi rózsa őssejt kivonatot tartalmazó - nappali és éjszakai krémből álló csomag a mélyebb ráncok ellen.

Kiszerelés
50+50 ml
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Ajánlott korosztály
elsősorban a 65 év feletti korosztály számára
Sajátosságok
kollagéntermelést ösztönző, anti-aging hatású Matrixyl®3000 peptid komplexszel
-10
RRP: 8 499 Ft (6 692 Ft+ÁFA) 
7 649 Ft (6 023 Ft+ÁFA)
Egységár: 153 Ft/ml (120 Ft/ml+ÁFA)
Részletek

Helia-D Cell Concept Bőrfiatalító + Ránctalanító Krém 65+ Nappali

Miért lehet ideális a Cell Concept Bőrfiatalító + Ránctalanító 65+ arckrém?

Egy jó hidratáló krém minden életkorban az arcápolási rutin alapja. Az érett bőr számára azonban fontos, hogy a megfelelő hidratálás mellett olyan aktív hatóanyagokhoz is hozzájusson, melyek segítik rugalmasságának megőrzését, a ráncok kialakulásának lassítását, illetve azok halványítását.

Cell Concept 65+ nappali arckrémünket célzottan az érett bőr szükségleteinek megfelelően alakítottuk ki. Fő hatóanyagai közt találjuk a regeneráló és nyugtató hatású alpesi rózsa őssejt kivonatot, mely támogatja a bőrbarrier egészséges működését. Ránctalanító funkcióját a Matrixyl®3000 peptid komplex tartalma segíti, ami nemcsak serkenti a kollagéntermelést, de lassítja a kollagén és elasztin lebomlását is a bőrben, így segítve a ráncok halványítását. Ezen felül speciális növényi kivonat komplex is gondoskodik a bőr feszesítéséről, az intenzív hidratálást pedig többek közt a hialuronsav biztosítja, míg a niacinamide komplex módon segíti az egészséges bőrkép megőrzését. Arcápolónk SPF20-as fényvédelme hozzájárul az UV-sugárzás okozta bőröregedéssel, a pigmentfoltok kialakulásával szembeni védelemhez.

 

Mit nyújtanak bőrünknek az aktív összetevők?

Matrixyl®3000 peptid komplex

Az anti-aging bőrápolásban jól ismert komplex két peptid, a Palmitoyl Tripeptide-1 és a Palmitoyl Tetrapeptide-7 működésén alapul, melyek együttese igazoltan képes csökkenteni a ráncokat, és fiatalosabb bőrképet eredményeznek. Rendszeres használat mellett a Palmitoyl Tripeptide-1 ösztönzi a bőr kollagéntermelését, a peptidféle ugyanis a bőrben megtalálható I-es típusú kollagén fragmentuma, vagyis olyan eleme, mely a kollagén lebomlásakor jelez a bőrnek, hogy új kollagén előállítására van szükség. Azáltal pedig, hogy ilyen peptideket juttatunk a bőrbe, erősíthetjük az életkorral lassuló kollagéntermelődési folyamatot. Ehhez adódik hozzá a Palmitoyl Tetrapeptide-7 ereje, mely azon dolgozik, hogy már eleve lassabb legyen a kollagénlebomlási folyamat, így bőrünk tovább megőrizhesse rugalmasságát. Ezt azzal éri el, hogy csökkenti egy jelző molekula, az interleukin-6 (IL-6) termelődését, ami a kollagén- és elasztinlebomlás intenzitására is hatással lévő gyulladásos állapotot okoz a bőrben.

Hialuronsav

A hialuronsav a bőrben is megtalálható, úgynevezett természetes hidratáló elem (NMF = Natural Moisturizing Factor), mely kiváló vízmegtartó képességgel bír. Saját súlyának akár ezerszeresét is képes megkötni vízből, aminek hatására a bőr rugalmasabb, puhább tapintásúvá válik. Nemcsak a vízhiányos bőrállapotot enyhíti, de az annak nyomán megjelent apró ráncocskákat is halványítja, köszönhetően annak, hogy pótolva az elveszített nedvességet, a bőr teltebb lesz. Mindemellett erősíti a bőrbarriert és antioxidáns hatással is bír. Többféle molekulasúlyú hialuronsav létezik, melyek felszívódását nagyban befolyásolja méretük. A nagy molekulasúlyú hialuronsav tudja a legtöbb nedvességet megtartani, ám mérete miatt ez szívódik fel a legkevésbé. A közepes molekulasúlyúak a legjobbak a bőrbarrier erősítésében, míg a kis molekulasúlyúak tudnak a legmélyebbre hatolni a bőrbe. Bőrünk számára a legmegfelelőbb, ha a kozmetikumok segítségével mindhárom molekulasúlyú hialuronsavhoz hozzájuttatjuk.

Niacinamide

A niacinamide, más néven B3-vitamin, egy nagyon sokoldalú vitaminféle, hatékonysága anti-aging szempontból is figyelemre méltó. Pigmentfoltok ellen 2-5%-os koncentrációban már hatásos összetevőnek számít, működésének lényege, hogy a pigment bőrfelszínre jutását gátolja. Hosszú távú használat mellett serkenti a bőr kollagéntermelését, továbbá gyulladáscsökkentő hatással is bír. Segíti a bőr faggyútermelését normalizálni, így a pattanások kezelésében is eredményesnek bizonyul.

Alpesi rózsa őssejt kivonat

Az alpesi rózsa (Rhododendron Ferrugineum) Svájc hegyeinek őshonos növénye, mely 1500-3000 méter közötti magasságban él. Nagyon jól alkalmazkodott élettere extrém körülményeihez, a hideghez, az UV-sugárzáshoz és a szárazsághoz, a szépségipar innovációja pedig, hogy képességeit a bőrápolás terén is kamatoztathatjuk. A növényből kinyert őssejt kivonat ugyanis hozzájárul a bőr védelméhez az UV-sugárzás okozta bőrkárosító hatásokkal szemben, melyek közt élen jár a ráncok idő előtti, és fokozott kialakulása. Ezen felül ez az antioxidáns hatóanyag hatékonyan támogatja a bőrbarriert is, az érzékeny bőr számára nyugtató, regeneráló hatással bír.

Feszesítő növényi kivonat komplex

Arcápolónk egy több hatóanyagból álló komplex segítségével serkenti a bőr kollagéntermelését. Fő alkotóeleme az Europában és Ázsiában is őshonos Cichorium Intybus (mezei katáng) gyökeréből származó, antioxidáns hatású frukto-oligoszacharid. A komplex hatása kettős, egyfelől az összetevők azonnali kellemes érzetet nyújtanak a bőrnek, másfelől hosszú távú használat esetén bőrfiatalító hatással is rendelkeznek. Ennek eredményeként a bőr tónusosabbá, feszesebbé válhat, javulhat rugalmassága.

 

Helye az arcápolási rutinban

Egy krém komfortossága sokat nyom a latba, ezért arckrémünk intenzív ápolását gyors felszívódással és lágy, könnyen eloszlatható állaggal kombináltuk. Tápláló összetevői nem nehezítik el a bőrt, így többlépéses reggeli arcápolási rutinba is kényelmesen beilleszthető.

Arctisztítást követően azonnal, vagy reggeli szérumjainkat követően vigyük fel, a szemkörnyék kihagyásával. A további fényvédőkrém és smink ez után következik. A szemkörnyék érzékeny bőrét érdemes célzottan ápolni, erre az anti-aging hatású Helia-D Professional Peptides szemránckrémet javasoljuk.

SPF20 fényvédelme széles spektrumú, UVA és UVB ellen is védelmet nyújt. A fényvédő összetevők miatt az arckrém kifejezetten nappali használatra javasolt, az esti arcápolási rutinba éjszakai párját, a Helia-D Cell Concept Bőrfiatalító + Ránctalanító Éjszakai Krém 65+ használatát javasoljuk.

 

Helia-D Cell Concept Bőrfiatalító + Ránctalanító Krém 65+ Éjszakai

Miért ideális választás a Cell Concept Bőrfiatalító + Ránctalanító Éjszakai Krém 65+?

Az érett bőr számára nagyon fontos a megfelelő hidratálás, ám ez önmagában nem elegendő. Hogy arcbőrünk a legjobb formában legyen, olyan hatóanyagokra is szüksége van, melyek segítik rugalmasságának megőrzését, a ráncok kialakulásának lassítását, illetve azok halványítását. Arckrémünk a Cell Concept 65+ nappali krém párja, aktív hatóanyagaikat célzottan az érett bőr szükségleteinek megfelelően választottuk ki.

Kulcsösszetevői közt szerepel a regeneráló és nyugtató hatású alpesi rózsa őssejt kivonat, és kiemelendő a készítmény Matrixyl®3000 peptid komplex tartalma is. A komplex nemcsak a kollagéntermelést serkenti, de lassítja a kollagén és elasztin lebomlását is a bőrben, így segítve a ráncok halványítását, a bőr rugalmasságának megőrzését. Ezt az anti-aging folyamatot erősíti az arckrémben megtalálható retinol  és egy speciális növényi kivonat komplex is, míg a bőr megfelelő hidratáltságáról többek közt a hialuronsav gondoskodik. Kiemelendő még a készítmény niacinamide tartalma, ami komplex módon segíti az egészséges bőrkép megőrzését.

 

Milyen hatással lehetnek bőrünkre az aktív összetevők?

Matrixyl®3000 peptid komplex

Az anti-aging bőrápolásban jól ismert komplex két peptid, a Palmitoyl Tripeptide-1 és a Palmitoyl Tetrapeptide-7 működésén alapul, melyek együttese igazoltan képes csökkenteni a ráncokat, és fiatalosabb bőrképet eredményeznek. Rendszeres használat mellett a Palmitoyl Tripeptide-1 ösztönzi a bőr kollagéntermelését, a peptidféle ugyanis a bőrben megtalálható I-es típusú kollagén fragmentuma, vagyis olyan eleme, mely a kollagén lebomlásakor jelez a bőrnek, hogy új kollagén előállítására van szükség. Azáltal pedig, hogy ilyen peptideket juttatunk a bőrbe, erősíthetjük az életkorral lassuló kollagéntermelődési folyamatot. Ehhez adódik hozzá a Palmitoyl Tetrapeptide-7 ereje, mely azon dolgozik, hogy már eleve lassabb legyen a kollagén lebomlási folyamat, így bőrünk tovább megőrizhesse rugalmasságát. Ezt azzal éri el, hogy csökkenti egy jelző molekula, az interleukin-6 (IL-6) termelődését, ami a kollagén- és elasztin lebomlás intenzitására is hatással lévő gyulladásos állapotot okoz a bőrben.

Hialuronsav

A hialuronsav a bőrben is megtalálható, úgynevezett természetes hidratáló elem (NMF = Natural Moisturizing Factor), mely kiváló vízmegtartó képességgel bír. Saját súlyának akár ezerszeresét is képes megkötni vízből, aminek hatására a bőr rugalmasabb, puhább tapintásúvá válik. Nemcsak a vízhiányos bőrállapotot enyhíti, de az annak nyomán megjelent apró ráncocskákat is halványítja, köszönhetően annak, hogy pótolva az elveszített nedvességet, a bőr teltebb lesz. Mindemellett erősíti a bőrbarriert és antioxidáns hatással is bír. Többféle molekulasúlyú hialuronsav létezik, melyek felszívódását nagyban befolyásolja méretük. A nagy molekulasúlyú hialuronsav tudja a legtöbb nedvességet megtartani, ám mérete miatt ez szívódik fel a legkevésbé. A közepes molekulasúlyúak a legjobbak a bőrbarrier erősítésében, míg a kis molekulasúlyúak tudnak a legmélyebbre hatolni a bőrbe. Bőrünk számára a legmegfelelőbb, ha a kozmetikumok segítségével mindhárom molekulasúlyú hialuronsavhoz hozzájuttatjuk.

Niacinamide

A niacinamide, más néven B3-vitamin, egy nagyon sokoldalú vitaminféle, hatékonysága anti-aging szempontból is figyelemre méltó. Pigmentfoltok ellen 2-5%-os koncentrációban már hatásos összetevőnek számít, működésének lényege, hogy a pigment bőrfelszínre jutását gátolja. Hosszú távú használat mellett serkenti a bőr kollagéntermelését, továbbá gyulladáscsökkentő hatással is bír. Segíti a bőr faggyútermelését normalizálni, így a pattanások kezelésében is eredményesnek bizonyul.

Retinol

A retinoidok a különféle A-vitamin származékokat jelölik, melyek bizonyítottan anti-aging hatású összetevők, nagyon hatásos antioxidások és sejtszabályozók. Éjszakai arckrémünk retinolt, vagyis tiszta A-vitamint tartalmaz, melyet retinolsavvá, azaz magává a ránctalanító hatású aktív molekulává a bőrben lévő enzimek alakítják át. Ez az a molekula, mely sejtszabályozóként segíti a bőrben a sejtek normál működését, a sejtképződést. Bőrmegújuló hatása egészségesebb, ránctalanabb bőrképet eredményezhet, pozitív hatással van a kollagéntermelésre, és pigmentfolt-halványító hatással is bír. Retinoidos készítmény használata mellett a megfelelő fényvédelem nagyon fontos, nem véletlen, hogy arcápolónk nappali párja SPF 20-as fényvédelmet biztosít.

Alpesi rózsa őssejt kivonat

Az alpesi rózsa (Rhododendron Ferrugineum) Svájc hegyeinek őshonos növénye, mely 1500-3000 méter közötti magasságban él. Nagyon jól alkalmazkodott élettere extrém körülményeihez, a hideghez, az UV-sugárzáshoz és a szárazsághoz, a szépségipar innovációja pedig, hogy képességeit a bőrápolás terén is kamatoztathatjuk. A növényből kinyert őssejt kivonat ugyanis hozzájárul a bőr védelméhez az UV-sugárzás okozta bőrkárosító hatásokkal szemben, melyek közt élen jár a ráncok idő előtti, és fokozott kialakulása. Ezen felül ez az antioxidáns hatóanyag hatékonyan támogatja a bőrbarriert is, az érzékeny bőr számára nyugtató, regeneráló hatással bír.

Feszesítő növényi kivonat komplex

Arcápolónk egy több hatóanyagból álló komplex segítségével serkenti a bőr kollagéntermelését. Fő alkotóeleme az Europában és Ázsiában is őshonos Cichorium Intybus (mezei katáng) gyökeréből származó, antioxidáns hatású frukto-oligoszacharid. A komplex hatása kettős, egyfelől az összetevők azonnali kellemes érzetet nyújtanak a bőrnek, másfelől hosszú távú használat esetén bőrfiatalító hatással is rendelkeznek. Ennek eredményeként a bőr tónusosabbá, feszesebbé válhat, javulhat rugalmassága.

 

Helye az arcápolási rutinban

Az esti arcápolási rutin során arctisztítást követően azonnal, vagy szérumjainkat követően vigyük fel, a szemkörnyék kihagyásával. A szemkörnyék érzékeny bőrét érdemes célzottan ápolni, erre az anti-aging hatású Helia-D Professional Peptides szemránckrémet javasoljuk.

Egy arckrém komfortossága sokat nyom a latba, ezért gondoskodtunk róla, hogy ne csak intenzíven ápoljon, de könnyen lehessen eloszlatni a bőrön és megfelelő legyen a felszívódása is. Tápláló összetevői nem nehezítik el a bőrt, így többlépéses arcápolási rutinba is kényelmesen beilleszthető.

Adatok
Cikkszám
TLR101X5006
Tömeg
432 g/db
Összetevők
Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Niacinamide, Cichorium Intybus (Chicory) Root Oligosaccharides, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate SE, Phenoxyethanol, Sodium Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Cetearyl Glucoside, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrogenated Polydecene, Allantoin, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Isomalt, Lactic Acid, Caesalpinia Spinosa (Tara) Gum, Gluconolactone, Carbomer, Sodium Hydroxide, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene, Coumarin, Tocopherol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Lecithin, Rhododendron Ferrugineum (Alpine Rose) Leaf Cell Culture Extract, Calcium Gluconate, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7. Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cichorium Intybus (Chicory) Root Oligosaccharides, Coco-Caprylate/Caprate, Potassium Citrate, Glyceryl Stearate SE, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Sodium Acrylates Copolymer, Cetearyl Glucoside, Squalane, Hydrogenated polydecene, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Allantoin, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Glucoside, Isomalt, Caesalpinia Spinosa (Tara) Gum, Polysorbate 20, Gluconolactone, Carbomer, Retinol, Sodium Benzoate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract , Limonene, Coumarin, Tocopherol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Lecithin, Rhododendron Ferrugineum (Alpine Rose) Leaf Cell Culture Extract, Calcium Gluconate, Palmitoyl Tripeptide-1, Lactic Acid, Palmitoyl Tetrapeptide-7.
Vélemények
Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Tünde
2024.02.20
Sok terméket kipróbáltam,mind jó volt, de ezek a krémek ...úgy érzem tökéletesek.Könnyű, jól felszívódó kellemes bőr érzet! Köszönöm!
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek