Szűrés
Terméktípus
Bőrtípus
Probléma
Hatása

Helia-D Cell Concept

Megújult a Helia-D Cell Concept ránctalanító termékcsalád!

Mert veled változunk mi is, hogy minden korban jól érezd magad a bőrödben!

Egy-egy új életszakasz új igényeket hoz magával – változunk, és velünk együtt a bőrünk szerkezete is átalakul. Csökken a kollagéntermelés, lassul a sejtek működése és regenerációja, a bőr pedig veszít feszességéből. Az érett bőr ápolása ezért igényli a még hatékonyabb, komplex anti-aging formulák használatát, és minél több ilyen hatóanyagot használunk, annál hosszabban maradhat fiatalosabb, egészségesebb és feszesebb. 

A népszerű és bizonyítottan hatékony ránctalanító összetevőket új generációs hatóanyagokkal egészítettük ki. Még hatékonyabb ránctalanítás a legmodernebb anti-aging hatóanyagokkal a különböző korosztályok bőrigényeire fejlesztve.

Még erősebb hármas hatás:

  • Ránctalanítás
  • Bőrfiatalítás
  • Feszesítés

Mindez modern, letisztult, megújult csomagolásban.

A szépség sokáig tarthat, ha vigyázunk rá!

A megújult termékcsaládot Zsédával közösen mutatjuk be, aki a termékcsalád új arcaként jelenik meg, a 45+ korosztálynak szóló arcápolási termékeket képviselve, Pataki Ági mellett, aki évek óta a márkanagykövetünk.

Maradnak a kedvencek, jönnek az új hatóanyagok

A termékcsalád megújításakor kiemelten fontos volt, hogy megtartsunk minden olyan összetevőt, amely igazán hatékonnyá teszi a Cell Concept termékeket: a bizonyítottan ránctalanító hatású retinolt és növényiőssejt-kivonatokat, valamint a vitaminok kombinációit, és persze megmaradt a krémek kellemes textúrája, illata, valamint gyors felszívódó képessége is, melyeket a vásárlóink kedvelnek.  Mindezek ezentúl olyan hatóanyag-együttesekkel is kiegészülnek, mint az újgenerációs ránctalanító peptidek, az intenzív hidratálást biztosító hialuronsav, vagy az anti-aging szempontból jelentős, a pigmentfoltok halványításában is kimagasló niacinamide

Használatukkal láthatóan feszesebb, rugalmasabb, hidratáltabb lesz a bőr. A Cell Concept-család minden tagja (ránctalanító krémek és a szérumok) dermatológiailag tesztelt, a krémek kifejezetten gazdag összetételűek. A nappali krémeket a bőröregedés elleni harc részeként SPF 20 fényvédelemmel is elláttuk.


22termék 120
22termék 120