Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Szűrés
Terméktulajdonságok
Terméktípus
Bőrtípus
Probléma
Hatása

Helia-D Classic

A Helia-D Classic termékcsalád története a napraforgószár kivonattal kezdődött. A készítmények már több mint 30 éve népszerűek. A folyamatos kutatómunka és fejlesztés eredményeképpen a krémek receptúrája és ezáltal hatékonysága is fejlődik. A  hagyományos és nagyon jó hatású összetevőket újakkal egészítettük ki, mint például a hyaluronsav, a Q10 koenzim vagy például a tubarózsa kivonat. A csomagolást is igyekszünk nem csak esztétikusabbá, de praktikusabbá is tenni.

A Helia-D Classic termékcsalád megújításába 2019-ben kezdtünk bele, mégpedig a ránctalanító készítményekkel. Az ÚJ Helia-D Classic hidratáló krémek pedig 2020-ban jelentek meg.

Szeretnénk megnyugtatni a Helia-D Classic hidratáló krémek "rajongóit", régi hűséges vásárlóinkat, hogy megőriztük a krémekből mindazt, ami miatt ragaszkodnak hozzá! A Helia-D Classic hidratáló krémek alap receptúrája ugyanaz, mint az eddigi krémeké. Vagyis az olyannyira kedvelt hatóanyagok mind benne maradtak, köztük az ikonikus napraforgószár kivonattal! A krémek illatán - közkívánatra - szintén NEM változtattunk! Ügyeltünk arra is, hogy krémek állaga - ún. textúrája - is megőrizze azt, amit a vásárlók megszoktak és megszerettek.

Mi az ami változott?

Az új kutatásoknak köszönhetően növelni tudtuk a krémek hidratáló hatását. A gyártás során BIO napraforgószár kivonatot használunk. A krémek - összetevőik révén - VEGÁN minősítést nyertek el. A ránctalanító krémekhez hasonlóan virágos új dobozba csomagoljuk őket.


18termék 118