Szűrés
Terméktulajdonságok
Terméktípus
Probléma
Hatása

Helia-D Regenero

A Regenero hajápoló termékcsalád alapvető célja az volt, hogy hatékony hajhullás elleni készítményeket alkossunk. A hajhullás elleni küzdelemben nagyon fontos, hogy NE egyetlen kopaszodás elleni csodaszertől várjuk a megoldást. Alkalmazzunk olyan kúrát, amelyben például a hajerősítő sampon, a hajhullás elleni hajszeszt (eszenciát) és a hajnövekedést serkentő vitamin együttesen segítik a hajhullás mérséklődését, az életképes hajhagymák működésének újraindítását és a hajszálak erősödését!


6termék 16

A Helia-D hajápoló termékcsalád alapja Regenero gyógynövény komplex, amely 26 gyógynövényt tartalmaz, mint például a mezei zsúrló, a nagycsalán, a kamilla, a körömvirág, a csipkebogyó, az édeskömény, a diólevél, vagy a rozmaring, hogy csak a legismertebb jótékony hatású "füveket" említsük. Ezen sokféle növény kivonatai olyan harmonikus elegyet alkotnak, amelyben az alkotórészek kiegészítik, erősítik egymás hatását.

Ezt a hajhullás elleni hatóanyag komplexet koffeinnel is kiegészítettük. Így készült el a Regenero koffeines samponunk és a Regenero koffeines hajszeszünk (eszencia). A koffein - kiegészítve a gyógynövények hajerősítő hatását - fokozza a fejbőr vérkeringését és ezáltal a még működőképes hajhagymák újra aktiválását.

A Helia-D Regenero hajhullás elleni termékcsalád tagjai:

A fej bőrének egészséges működését helyreállítani és fenntartani hivatott Helia-D Regenero komplexet a hajhullás elleni eszenciák (hajszeszek) tartalmazzák a legerősebb formában, de a hajerősítő és a koffeines samponban és a hajerősítő balzsamban is megtalálható. A Helia-D Regenero komplexet tartalmazó termékekből egy komplett hajhullás elleni kúrát lehet felépíteni. A Regenero hajvégápoló szérum, a hajerősítő balzsam a száraz, töredezett, festés és UV sugárzás által igénybe vett haj regenerálását szolgálják, illetve kiegészítik a samponok és hajszeszek hatását. A hajhullás elleni Helia-D Regenero szépségvitamin pedig megkoronázza a szép hajért, az egészséges bőrért és körmökért tett erőfeszítéseinket.