BLOG

Hidratálás felsőfokon – bemutatkoznak a Hydramax arckrémek

2023.05.23 12:09
Hidratálás felsőfokon – bemutatkoznak a Hydramax arckrémek

A közelmúltban jelentek meg a webshopunkban és az üzletekben a legújabb termékcsaládunk tagjai, a Hydramax arckrémek. Mivel sokan még egyáltalán nem, vagy csak “látásból” ismerik őket, ezért cikkünkben részletesebben is bemutatjuk a készítményeket.

Alapos és gyors hidratálás a hétköznapokban

A bőrápolásra már fiatalabb korban is érdemes kiemelt figyelmet fordítani, hiszen ez a legjobb időszak arra, hogy lassítsuk az öregedést, valamint megelőzzük a későbbi problémákat. Ám a mai húszas-harmincas korosztály pont az a generáció, akik sokat dolgoznak, építik a karrierjüket, közben családot alapítanak, így mondhatni folytonos rohanásban vannak.

Nem meglepő, ha egyszerűen nincs idejük minden egyes nap hosszas szépségápolási rutinokat beiktatni. Ez alól a termékcsalád nagykövete, Jakabos Zsuzsanna sem kivétel. Zsu profi úszóként igen sűrű napirend szerint éli az életét, viszont a hidratálásra az ő bőrének is szüksége van. 

A Hydramax arckrémek könnyed, géles állaguknak köszönhetően viszont extra gyorsan beszívódnak, ugyanakkor intenzíven hidratálnak. Nem szükséges tehát sok időt tölteni a tükör előtt, ha intenzív ápolást szeretnénk nyújtani bőrünknek, viszont fontos, hogy a sokáig fiatalos bőrt még fiatal korban kell megalapozni.

 

Hydramax arckrémek minden bőrtípus igényeire szabva

A Hydramax arckrémeknek összesen öt különféle változata kapható: nappali krém külön normál, száraz, érzékeny bőrre, éjszakai krém minden bőrtípusra, illetve fényvédő arckrém. Nézzük meg ezeket egy kicsit részletesebben!

  • Hydramax mélyhidratáló krémgél normál bőrre: háromféle hialuronsavat, Hydromanilt, kukoricacsíra-olajat és Progeline peptidet tartalmaz. Javítja a bőr nedvességtartó képességét, és segít megelőzni a kezdődő ráncokat.

  • Hydramax mélyhidratáló krémgél száraz bőrre: szintén található benne hialuronsav és peptid, viszont tartalmaz jojobaolajat és ureát is, melyek intenzíven hidratálják a bőrt, enyhítve ezzel a szárazságot.

  • Hydramax mélyhidratáló krémgél érzékeny bőrre: a szenzitív bőr igényeire kifejlesztve. Illatmentes formula, kiegészítve szkvalánnal, bőrnyugtató hatású allantoinnal, feketeribizlimag-olajjal, bisabolollal. 

  • Hydramax mélyhidratáló éjszakai krémgél: intenzív hidratálás az éjszakai órákra, amikor a bőrünk is pihen és regenerálódik. Ehhez járul hozzá a krémben található sárgabarackmag-olaj és ligetszépeolaj. 

  • Hydramax SPF 50+ fényvédő arckrém: egy tudatos bőrápoló számára már nem is kérdés, hogy mennyire fontos a fényvédelem, hisz az UV-sugárzás nagyban felelős a bőr korai öregedéséért. Ezért a fényvédőt sosem szabad kihagyni a reggeli rutinból! Az 50+ faktoros védelem az UVA- és UVB-sugarak káros hatásaitól is megóvja a bőrt. Könnyed állagának köszönhetően gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet.

 

További hasznos Hydramax termékek: frissítő arcpermet és arcápoló szérum

Érdemes még röviden szót ejteni a termékcsalád egyéb készítményeiről is. Az arcpermet gyors felfrissülést ígér, ami főleg a nyári kánikulában igen jól tud esni. Csak dobjuk be a táskánkba, és permetezzünk belőle az arcunkra, ha egy kis extra frissességre vágyunk!

A C-vitamin & Hialuron Duo szérum komplex ápolást nyújt az erős antioxidáns hatással rendelkező C-vitamin, a két eltérő súlyú hialuronsav, valamint a glicerin erejével. Bár a reggeli és esti rutinba is beilleszthető, mégis érdemesebb reggel, az egyéb kozmetikumok előtt használni. A C-vitamin ugyanis fokozza a fényvédő hatékonyságát, így a bőrünk még inkább védett lesz a káros UV-sugarak ellen.

A Hydramax arckrémek elérhetőek webáruházunk kínálatában, illetve a drogériákban.