BLOG

Szabaduljon meg a narancsbőrtől! - 2. rész

2018.06.01 12:45
Szabaduljon meg a narancsbőrtől!  - 2. rész

Nyakunkon a nyár, sokan viszont már előre aggódnak, mert a fürdőruha megmutatja a bőrükön lévő kínos narancsbőr-foltokat. Most megosztunk néhány remek ötletet, amelyek eltüntetik a bőrén kialakuló apró egyenetlenségeket!

Mozgás, szauna, masszázs és lazítás

Kerülje a jojó-effektust!

A jelentős fogyás és a villámgyorsan visszatérő kilók alaposan megterhelik az egész testet, így a bőrt is. Ennek egyik leglátványosabb jele a cellulit. Érdemesebb lassabb tempóban, apránként lefogyni és tartani az adott testsúlyt. Így a bőrben lévő kötőszövetek sem szenvednek és kevesebb esélye lesz a narancsbőr kialakulásának.


Próbáljon meg lazítani!

Hofi Géza slágere mindig aktuális, hiszen az állandó feszültség, a mindennapjainkat mérgező stressz könnyen narancsbőrt okozhat. Figyelje meg, hogyan viselkedik a teste az igazán feszült helyzetekben: valószínűleg merevvé válik a tartása, összeszorítja a fogait és valamennyi izmát.

Ez a nagy feszítés negatív hatással van a bőrre, mert jelentősen összehúzza a kötőszöveti rostokat, ami valóságos paradicsom a narancsbőrfoltok kialakulásának. A pozitív élmények keresésével, az ellazulással viszont óriási lépést tehetünk a stresszmentes lelkiállapot és a bőrön lévő kellemetlen kis göbök elkerülése felé.

A zsírégető mozgás is rengeteget segít

Mitől alakul ki rajtunk narancsbőr? Sokszor a mozgásszegény életmódtól és a túlsúlytól! Válassz unk egy szimpatikus sportágat, ami eltünteti a bőrön lévő anomáliákat. Kiváló választás például a kocogás vagy az úszás, mert ezek során a testünk jelentős mennyiségű zsírt éget, hiszen a zsírból nyerünk energiát a komolyabb fizikai megterheléshez. A rendszeres mozgás hatására idővel új izmok jelennek meg rajtunk, egyre élénkebbé válik a testünk anyagcseréje és vérkeringése. A cellulit kialakulásában gyakran a vérkeringés lassulása a felelős, ezért heti 2-3 aktív testmozgással óriási lépést tehet a bőrödön lévő apró göbök eltüntetése felé!

Méregtelenítő szauna és zsírcsökkentő masszázs

Különösen az infraszaunát ajánljuk. Jótékony hatással van a vérkeringésre, segíti a bőrben lévő méreg- és salakanyagok eltávolítását, melyek a narancsbőr létrejöttéért is felelősek lehetnek. Egy profi masszőr kezei között pedig összetörnek a zsírsejtek, felgyorsul a vér és nyirokkeringés, ezáltal a bőrünk gyorsan megszabadul a salakanyagoktól és a kellemetlen narancsbőr-foltoktól.

Keressen egy remek narancsbőr elleni krémet!

Ezen a területen is jellemző probléma a bőség zavara, de van egy remek ötletünk. Próbálja ki a Helia-D Narancsbőr elleni karcsúsító zselét, ami növényi hatóanyagaival nagyszerűen stimulálja a vérkeringést, megszabadítja a kötőszövetekben felhalmozódott méreganyagoktól, a narancsbőrtől és a zsírpárnától!

Helia-D Narancsbőr elleni karcsúsító gél

 

Forrás:
http://napidoktor.hu/kivul-belul/131-tipp-a-narancsbor-eltuntetesere/