Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Szűrés
Terméktípus
Bőrtípus
Probléma
Hatása

Ajándékcsomagok

A Helia-D ajándékcsomagok többsége arcápolási termékekből áll. A kozmetikai csomagokba a legsikeresebb arckrémeinket és arcápoló készítményeinket válagatjuk össze évről évre, dekoratív dobozban kínálva őket. Az  arcápoló szettek kialakítása természetesen az arcápolási szokások figyelembevételével történik:

A  hidratáló arckrém csomagjaink egy nappali és egy éjszakai hidratáló arckrémet tartalmaznak. A ránctalanító szettekbe általában éjszakai ránctalanító krémet és valamilyen más ránctalanító készítményt (szemránckrémet, ránctalanító arcszérumot) választunk. A Helia-D Botanic Concept Tápláló, Hidratáló csomag kivételt jelent, mert ennek doboza testápolót és kézkrémet rejt magában.

Az ajándékcsomagok pontos tartalma a termékek részletes tulajdonságait bemutató oldalakon található meg!

Arra is figyelünk, hogy minden Helia-D termékcsalád kedvelői megtalálják a nekik kedves ajándékokat, mint például a Helia-D Classic, a Helia-D Age Control és a Helia-D Botanic Concept krém csomagok.

A csomagok egy része nem csak a szép doboz miatt közkedvelt, hanem mert "párosával" jóval kedvezőbb áron lehet az arckrémekhez jutni!


1termék 11