Botanic Concept ránctalanító arckrémek és szemránckrém

BOTANIC CONCEPT RÁNCTALANÍTÓ KÉSZÍTMÉNYEK

Hogyan képes a Tokaji aszú a száraz bőr okozta problémák orvoslására? Milyen tulajdonságai miatt használható a tokaji bor kivonat hidratáló és ránctalanitó arckrémek hatékony összetevőjeként? Milyen új tagokkal bővült a Helia-D arckrémek Botanic Concept termékcsaládja a különleges adottságú helyeken termő szőlőknek és boroknak köszönhetően?

A szőlő a legrégebben nemesített gyümölcs, a bor pedig az emberiség legősibb itala. Már a Bibliában is kitüntetett szerepe volt mindkettőnek. A görögök egyik kedvelt istene Dionüszosz, a bor és mámor istene is nagy kultusznak örvendett az ókorban, de napjainkban is megértjük ezt az áhítatot. 

A szőlő bőrélénkítő és fehérítő hatását már a 17. században ismerték és használták. XIV. Lajos udvarában divatban volt, hogy óbort használtak a hölgyek az arcra, és ezzel adták vissza a bőr sugárzó frissességét, ragyogását.

A szőlőben található jótékony hatóanyagok a polifenolok. Ezeket az öregedésgátló, antioxidáns molekulákat Joseph Vercauteren fedezte fel a szőlőben, és felfedezése nyomán a ’90-es években indult meg Franciaországban az első szőlő alapú, luxus kategóriás kozmetikai készítmények gyártása. A polifenolok az epidermisz saját természetes védekezőképességét erősítik meg, és rendkívül hatékonyan veszik fel a küzdelmet az öregedésért felelős szabad gyökökkel szemben. Ez az egyik oka annak, hogy bizonyos különleges borok a nappali és éjszakai ránctalanító krémek hatékony alapanyagává válhatnak. Ezeknek a boroknak az egyike a Tokaji aszú.

A Tokaj aszú titka a nemzedékek óta szőlő- és borkultúrával foglalkozó emberek tudásán kívül a különleges termőterület: vulkanikus altalajon agyag- vagy lösztalaj, a napsütötte déli lejtők és a Tisza és Bodrog folyók által meghatározott mikroklíma (Tokaj, Tarcal, Tolcsva, Mád és Tállya környéke). Az aszúszemek úgy keletkeznek, hogy a hosszú meleg ősz folyamán a szőlőfürtök túlérnek, nemes penészréteg alakul ki rajtuk, amely elősegíti a szőlő héján keresztül a bogyó belsejében lévő víz távozását. Ennek köszönhetően megnő a szem cukortartalma, savtartalma pedig lecsökken.

A Tokaji aszú eszencia a szőlőszemekből a saját súlyuk által kipréselődött sűrű mézszínű folyadék, amely cukrokat, aminosavakat, vitaminokat és különleges fehérjéket tartalmaz. A kozmetikai szerekhez adagolva fokozza a készítmények hatékonyságát. Jótékonyan hat a bőr anyagcseréjére, javítja a vérkeringést és a bőr vízmegtartó képességét, valamint jelentős fertőtlenítő hatása is van. Ezáltal a bőrt hidratáló, tápláló arckrémek hatóanyagaként kiválóan alkalmazható.

Hogyan születtek meg a Helia-D Botanic Concept hidratáló arckrémek után a nappali és éjszakai ránctalanító krémek? 

A Helia-D Botanic Concept ránctalanító krémek hatékonyságát a Tokaji aszú és a Vin-upLift bőrfeszesítő koncentrátum kombinációja együttesen biztosítja. A Vin-upLift gyors bőrfeszesítő koncentrátum egyik összetevője egy különleges jégbor, amelyet a tőkén hagyott „dércsípte” szőlőszemekből fermentálnak és egyedi molekuláris szerkezettel rendelkezik. A növényi komplex másik alkotóeleme a Tövises pillangófa nedvesség-megkötő poliszacharid lánca. A klinikai kísérletek során a Vin-upLift látványosan csökkenti a ráncok mélységét, hosszútávon növeli a bőr hidratáltságát.

A BOTANIC CONCEPT TERMÉKCSALÁD RÁNCTALANÍTÓ TAGJAI:

Helia-D Botanic Concept Nappali ránctalanító krém

HELIA-D BOTANIC CONCEPT NAPPALI RÁNCTALANÍTÓ KRÉM TOKAJI BOR KIVONATTAL

Fedezze fel a gondosan válogatott természetes összetevők egyedi kombinációját!

Nappali ránctalanító krém UVA/UVB szűrővel, minden bőrtípus igényeire kifejlesztve. A krém tokaji aszú, shea vaj, szőlőmagolaj, E-vitamin, B5 provitamin és speciális Vin-upLift jégborral kombinált növényi poliszacharid tartalma hatékonyan gondoskodik a bőr hidratálásáról és ránctalanításáról.

 MEGVÁSÁROLOM 

HELIA-D BOTANIC CONCEPT ÉJSZAKAI RÁNCTALANÍTÓ KRÉM TOKAJI BOR KIVONATTAL

Fedezze fel a gondosan válogatott természetes összetevők egyedi kombinációját!

Éjszakai ránctalanító krém, minden bőrtípus igényeire. A krém tokaji aszú, shea vaj, szőlőmagolaj, E-vitamin, B5 provitamin és speciális Vin-Up-Lift jégborral kombinált növényi poliszacharid tartalma hatékonyan gondoskodik a bőr hidratálásáról és ránctalanításáról.

 MEGVÁSÁROLOM 
Helia-D Botanic Concept Éjszakai ránctalanító krém
Helia-D Botanic Concept szemránckrém

HELIA-D BOTANIC CONCEPT SZEMRÁNCKRÉM TOKAJI BOR KIVONATTAL

Fedezze fel a gondosan válogatott természetes összetevők egyedi kombinációját!

Szemránckrém minden bőrtípus igényeire kifejlesztve. A szemránckrém tokaji aszú, shea vaj, szőlőmagolaj, E-vitamin, B5 provitamin és speciális Vin-upLift jégborral kombinált növényi poliszacharid tartalma hatékonyan gondoskodik a bőr hidratálásáról és ránctalanításáról.

 MEGVÁSÁROLOM