Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Új Cell Concept 65+

 

MARTIXYL-3000®: A VILÁG EGYIK

LEGELISMERTEBB ANTI-AGING HATÓANYAGA

 

A világ egyik legelismertebb ránctalanító hatóanyaga, a Matrixyl 3000 komplex az egyik  leghatékonyabb anti aging összetevő, mely két különböző peptidet tartalmaz. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Matrixyl 3000 hatóanyag komplex használatával, a nők és a férfiak esetében egyaránt látványos eredményt értek el a ráncok elleni küzdelemben. 2 hónap használat után a ráncok mélysége 15 %-kal, a mély ráncok által elfoglalt terület nagysága 39%-kal, a mély ráncok sűrűsége pedig 33%-kal csökkent, míg a bőr tónusa 15%-kal javult.

 

TOVÁBBI ÖSSZETEVŐK

 

Az alpesi rózsa őssejt kivonat élettel tölti fel a bőrt, hozzájárul a bőr védekező funkciójának erősítéséhez. Matrixyl®3000, hyaluronsav és retinol tartalma támogatja a bőr regenerálódását, elősegíti a ráncok kisimítását, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát. Az aszkorbil-glükozid a C-vitamin glükózzal kombinált stabil formája, antioxidáns tulajdonságú, hozzájárul a simább, fiatalosabb bőrérzethez. A szőlőmagolaj hidratálja a bőrt és segít a regenerálásában. További értékes, növényi hatóanyagai (shea vaj, ligetszépe olaj) bőrpuhító, bőrregeneráló hatásúak. E-vitamin tartalma védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben.

 

SIMÁBB,
FESZESEBB 

BŐR
A LEGENDÁS

MARTIXYL-3000®

KOMPLEXEL


A Matrixyl 3000, két különböző peptidet tartalmazó hatóanyag komplex, amely a sejtközötti állomány, vagyis az extracelluláris mátrix fontos elemének - a kollagénnek - a termelését serkenteti. A hatóanyag komplex használatával a fő ráncok mélysége 15%-kal, tömegük 18%-kal, a barázdáltság 14%-kal csökken. 16%-os lifting hatás, a mély ráncok által elfoglalt terület nagysága 39%-kal, sűrűségük pedig 33%-kal csökken. Ismerkedj meg a kozmetikai ipar egyik leghatásosabb csodafegyverével a bővebben gombra kattintva: BŐVEBBEN

 A KOROD? 

NEM ÁLLHAT AZ UTADBA!