CSODÁLATOS HATÓANYAGOK

A korai bőröregedés elleni küzdelemben az egyik leghatásosabb segítőtársunk az antioxidáns hatással bíró, kollagénszintézist serkentő retinol, más néven az A-vitamin. Ráadásul jótékony hatásainak sora a ráncok csökkentésénél nem ér véget.

De mi is pontosan a retinol és hogyan érdemes alkalmazni a mindennapos szépségápolásban?

A Q10 koenzim egy zsírban oldódó, vitaminokhoz hasonló vegyület, sejtjeink nélkülözhetetlen energiaforrása. Bőrfiatalító, ránctalanító és nedvességpótló hatását a szépségipar is kamatoztatja, az anti-aging termékek egyik elengedhetetlen összetevője.

Az ubikinonnak is nevezett Q10 (vagy koenzim Q) létezését 1957-ben fedezte fel egy amerikai tudós, Frederick L. Crane. Arra már Peter Dennis Mitchell brit kémikus jött rá, hogy a koenzim legfőbb funkciója az élő sejtek védelme és energetizálása – ez a felismerés pedig Nobel-díjat ért 1978-ban.

Kellő mennyiségű Q10 koenzim jelenlétében a sejtjeink több energiát termelnek, és ez egész teljesítményünkre pozitívan hat.

Jól ismert, hogy a C-vitamin optimális mennyiségű bevitele elengedhetetlen az immunrendszer egészségének szempontjából. Ám ez a tápanyag bőrünk harmonikus működése miatt is kulcsfontosságú. Ahhoz, hogy a káros környezeti hatásoknak kitett bőr mindig üdén ragyoghasson, szükség van a C-vitamin nyújtotta táplálásra.

A C-vitamin átgondolt bevitele azért is sarkalatos kérdés, mert a testünk nem képes önmaga előállítani. A különböző vitaminkészítmények fogyasztásával elvileg elkerülhető a C-vitamin hiánya. Ugyanakkor a szájon át történő pótlás a bőr számára nagy valószínűséggel kevés, szükség van a külsődleges támogatásra is.

Lássuk, mi mindenben segíthet a C-vitamin a szépségápolás terén!

A kozmetikából jól ismerjük a zseniális vízmegkötő képességekkel rendelkező hyaluronsavat. Azt viszont már jóval kevesebben tudják, hogy a hyaluronsav tulajdonságainak megismerésében egy magyar kutató, Balázs Endre is kulcsszerepet játszott!

A HELIA-D HYALURONSAV TARTALMÚ TERMÉKEI

A hyaluronsav (egyes forrásokban hialuronsav) az emberi szervezetben természetesen képződő tiszta, "kenőanyag". A legnagyobb koncentrációban a bőrben, az ízületekben és a szemben található meg. Védi a kollagén rostokat, rugalmasságot, hajlékonyságot biztosít. A leggyakrabban az érett bőr hidratálására, ránctalanítására és ízületi betegségek esetében fájdalomcsillapításra használják.


 

Raktárkészlet: VAN
Helia-D Professional Hyaluron Argán Őssejtes krém - dobozban
7 155 Ft
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Professional Alma Őssejtes Ránctalanító krém - dobozban
10 135 Ft
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Professional Alma Őssejtes szemránckrém - dobozban
10 135 Ft
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Age Control Plus Sejtmegújító szérum
3 350 Ft
-20%
ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Botanic Concept Ránctalanító Szérum
4 590 Ft
3 672 Ft
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Classic Golyós ránctalanító szérum
2 490 Ft
Raktárkészlet: VAN
Geek&Gorgeous Smooth out hámlasztó 100 ml
8 400 Ft
Raktárkészlet: VAN
Geek&Gorgeous Smooth out hámlasztó 30 ml
2 990 Ft
-30%
Raktárkészlet: VAN
Helia-D AquaBoom mélyhidratáló arcgél
1 490 Ft
1 043 Ft

1.rész: Hidratálás és ránctalanítás

A hyaluronsav bőrünk csodafegyvere, amely leleményesen veszi fel a harcot a kiszáradással és a bőrünkön megjelenő ráncokkal szemben.

Őssejtek, liposzóma, epigenetika… Elsőre kissé talán homályos fogalmak, de kulcsszerepet játszanak a ráncok eltüntetésében, a Helia-D növényi őssejt kivonatot tartalmazó termékeinek működésében. Kapaszkodjatok, mert egy biológiai kifejezésekben rendkívül gazdag cikk vár rátok, ám megéri alaposan elolvasni: a végére azt is megértitek, hogyan teszik szebbé és egészségesebbé a bőrünket az almából és argánból származó őssejtek!

A Helia-D őssejt kivonatot tartalmazó készítményei


 

A szépségipar az utóbbi években figyelt fel a növényi őssejtekre. Vannak olyan növények, amelyek különleges tulajdonságokkal rendelkeznek.

A világ legnemesebb italai közé tartozó tokaji aszú egészségre gyakorolt jótékony hatásai már évszázadok óta ismertek. Ám az utóbbi évtizedekben arra is fény derült, hogy az értékes aszúszemekből különleges eljárással készült tokaji aszú a szépség forrása is, mivel hidratál és serkenti a bőr anyagcseréjét. Ezeket a rendkívüli előnyöket élvezhetjük a Helia-D Botanic Concept arc-, test-, és kézápoló kozmetikai termékcsaládjának segítségével.

A Helia-D Tokaji bor kivonat tartalmú termékei


 

-20%
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Botanic Concept Micellás Arctisztító víz Szőlővízzel
1 850 Ft
1 480 Ft
-20%
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Botanic Concept Éjszakai Hidratáló krém Tokaji bor kivonattal
1 840 Ft
1 472 Ft
-20%
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Botanic Concept Frissítő arcpermet szőlővízzel
1 150 Ft
920 Ft
-20%
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Botanic Concept Tápláló, Hidratáló kézkrém Tokaji bor kivonattal
1 230 Ft
984 Ft
-20%
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Botanic Concept Nappali Ránctalanító krém Tokaji bor kivonattal
3 670 Ft
2 936 Ft
-20%
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Botanic Concept Éjszakai Ránctalanító krém Tokaji bor kivonattal
3 670 Ft
2 936 Ft
-20%
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Botanic Concept szemránckrém Tokaji bor kivonattal
3 670 Ft
2 936 Ft
-20%
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Botanic Concept Tápláló testápoló Tokaji bor kivonattal
1 990 Ft
1 592 Ft
-20%
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Botanic Concept Ápoló krém Tokaji bor kivonattal
1 190 Ft
952 Ft
-20%
ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Helia-D Botanic Concept Ránctalanító Szérum
4 590 Ft
3 672 Ft

A Helia-D több termékcsaládja a Tokaji aszú eszencia tápláló, bőrsejteket megújító és vérkeringés javító hatására épül. Az egyedi alkotó elem ráadásul katalizálja, felerősíti a többi összetevő hatását is.

shopalike.hu arradar.hu