Helia-D Age Control Plus Sejtmegújító krémek 45+

A Helia-D Age Control Plus Sejtmegújító krémek a 40-45 év feletti korosztály arcbőrének ápolására ajánlott termékek.

A nappali és éjszakai arckrémek, valamint az arcszérum kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező összetevője az argán őssejt kivonat. Az argándió kiemelkedő meleg- és szárazságtűrő képességekkel rendelkező növény. Ilyenformán az őssejtjeinek regenerálódó képessége nagyon magas. Sőt, bejutva a bőrfelszín legmélyebb rétegébe - az irharétegbe - megújítja a bőrszövet saját sejtjeit is. Ennek hatására a kollagéntermelés -  amely egyébként egyre lanyhul az évek múlásával - továbbra is megfelelő marad. Ennélfogva a Helia-D Age Control Plus Sejtmegújító krémek hatékony ránctalanító (anti aging) krémek, amelyek képesek a mimikai ráncok mélységét csökkenteni.

Az őssejtek hatásáról itt olvashatsz bővebben: Őssejtek a bőrápolásban

Helia-D Age Control Plus Anti-aging kézkrém Homeostatine™ technológiával, urea és argánolaj tartalmával fiatalítja a kézfej bőrét.

A Helia-D Age Control Hyaluron lifting golyós ránctalanító arcszérum fő hatóanyaga a hyaluronsav. Mégpedig nem egyféle, hanem többféle molekulaméretű hyaluronsavból álló készítményről van szó. Miért fontos ez? Azért mert a bőr különböző rétegeibe jutnak el és így mindenhol képesek a annak hidratáltságát, feszességét, rugalmasságát növelni.