Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

HELIA-D CELL CONCEPT 45+ FESZESÍTŐ + RÁNCTALANÍTÓ KRÉMEK

A Helia-D Cell Concept termékcsalád feszesítő és ránctalanító készítményei az 45+ korosztály számára készültek. A kínálat nappali és éjszakai arckrémet, golyós arcszérumot, és szemránckrémet tartalmaz.

Az arckrémek fő hatóanyaga az orchidea őssejt kivonat, a Retinol és a Gladback™. Említésre méltó a barackmagolaj, amely bőröregedés-gátló, revitalizáló, tonizáló hatású. Telítetlen zsírsavakban gazdag, természetes módon regenerálja a bőrt és a kötőszöveteket kisimítja. A Lipogard helyreállítja a bőr védőrétegének lipidtartalmát, így a bőrt feszesebbé és tónusosabbá varázsolja. A nappali arckrémben a A 15 faktoros UVA/UVB szűrő és az E-vitamin mellett a B5 provitamin aktív védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal és a napsugárzással szemben.

Az arcszérumban az orchidea őssejt kivonat 3 különböző molekula méretű hyaluronsavval egészül ki, amelyek egymást kiegészítve segítenek a bőr mélyhidratálásában, ezáltal javítva a bőr rugalmasságát és halványítva a ráncokat. A Liftessence™ természetes, lifting hatású poliszacharidokból álló komplex, amely hatékony eredményt mutat a ráncok csökkenésében.

A szemránckrémben az orchidea őssejt és a Gladback™ hatását az ún. Lipogard komplex fokozza tovább, amely Q10 koenzim és E-vitamin elegyét tartalmazza.