Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

HELIA-D CELL CONCEPT 45+ FESZESÍTŐ + RÁNCTALANÍTÓ KRÉMEK

Megújult a Helia-D Cell Concept feszesító és ránctalanító termékcsalád!

Mert veled változunk mi is, hogy minden korban jól érezd magad a bőrödben!

Még erősebb hármas hatás:

  • Ránctalanítás
  • Bőrfiatalítás
  • Feszesítés

Kifejezetten a 45+ korosztály bőrigényeire kifejlesztve.

 

 

Helia-D Cell Concept Feszesítő + Ránctalanító Nappali Krém megújult csomagolásban és még több hatóanyaggal a teltebb arcbőrért. A krémben található népszerű és bizonyítottan hatékony ránctalanító összetevők új generációs hatóanyagokkal egészültek ki: a ProgelineTM peptid, hialuronsav és niacinamide hozzájárulnak a ráncok csökkenéséhez. Orchidea őssejt tartalma javítja a bőr kollagéntermelését, ezáltal az arcbőr feszesebbé és rugalmasabbá válik.

A megújult termékcsaládot Zsédával közösen mutatjuk be, aki a termékcsalád új arcaként jelenik meg, a 45+ korosztálynak szóló arcápolási termékeket képviselve, Pataki Ági mellett, aki évek óta a márkanagykövetünk.

 

 

 

Az arckrémek fő hatóanyaga a ránctalanító hatású Progeline TM peptid,  az intenzív hidratálást nyújtó Hialuronsav és az orchidea őssejt kivonat. A nappali krémben komplex bőrápolást nyújtó Niacinamide és SPF 20 fényvédő biztosítja a bőr öregedése elleni védelmet. Az éjszakai krémben Anti-aging hatású Retinol található.

A feszesítő szemránckrém ránctalanító hatású Progeline TM peptidet, intenzív hidratálást nyújtó Hialuronsavat és GladbackTM növényi hatóanyagot tartalmaz.

 

 

 

A szépség sokáig tarthat, ha vigyázunk rá!