HELIA-D CELL CONCEPT 55+ SEJTMEGÚJÍTÓ + RÁNCTALANÍTÓ KRÉMEK

Megújult a Helia-D Cell Concept bőrfiatalító és ránctalanító termékcsalád!

Mert veled változunk mi is, hogy minden korban jól érezd magad a bőrödben!

Még erősebb hármas hatás:

  • Ránctalanítás
  • Bőrfiatalítás
  • Feszesítés

 

A Helia-D Cell Concept termékcsalád sejtmegújító és ránctalanító krémei kifejezetten az 55+ korosztály általános bőrigényeire lettek kifejlesztve.

A termékcsalád nappali és éjszakai arckrémet, arcszérumot, arckrém csomagot és a kézbőr öregedését lassító kézkrémet tartalmaz.

A Helia-D több, mint 40 éve a szép bőr és a ránctalanítás szakértője. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket, hogy a lehető leghatásosabb megoldást nyújtsák az adott korosztály számára.

A 40 év után megújuló Helia-D, a Hydramax család bevezetése után, a ránctalanító Cell Concept családot újítja meg 2023. őszén. Ennek első lépcsője az 55+ korosztálynak szóló krémcsalád megújulása.

A krémek a bizonyított ránctalanító hatóanyagokat és a vásárlók által kedvelt értékeket megtartva, újgenerációs, top hatóanyagokkal egészültek ki.  Így még hatásosabb komplex anti-aging formulát alkottunk, amely segít, hogy a nők minden korban jól érezhessék magukat a bőrükben.

 

 

Jellegében változatlan termékek még magasabb hatásfokkal:

  • Újgenerációs ránctalanító peptidekkel, hialuronsavval kiegészített formulák.
  • Az eddig már jól ismert, intenzív ránctalanító hatású retinol, növényi őssejt kivonatok és vitaminok kombinációját még tovább erősítve.

Ötvenes éveinkre ráncaink már jelzik, hogy csökken a bőr természetes kollagéntermelése. Bőrünk rugalmassága, feszessége csökken, mivel a sejtek működése, regenerációja lassul.

Az arckrémek fő hatóanyaga a ráncok halványítására ható Argireline® peptid és a kollagéntermelés intenzitását serkentő Argán őssejt kivonat. Az intenzív hidratálásról többek között Hialuronsav tartalma gondoskodik. A nappali krém SPF 20 fényvédelmet biztosít, mivel a fényvédelem az egyik legfontosabb védekezés a bőröregedés ellen, valamint tartalmaz Niacinamide hatóanyagot is, mely erősíti a bőrbarriert, segít a pigmentfoltok halványításában és a faggyútermelődést is képes normalizálni. Az éjszakai krémben található hatóanyagok (Argireline® peptid, hialuronsav, retinol) hozzájárulnak a ráncok csökkenéséhez, a bőr regenerálódásához, a rugalmasabb, teltebb bőrérzet kialakulásához.

Az arcszérum egy halványító, ránctalanító és hidratáló hatású szérum minden korosztály számára értékes összetevőkkel:  pigmentfolt halványító, egyenletes bőrtónust segítő GenoWhite® és Tetrapeptide-30 peptidekkel,  bőröregedés jelei ellen ható Niacinamide-dal és hidratáló Hialuronsavval.

Kézkrém: Növényi hatóanyagokkal és c-vitaminnal segít lassítani a kézbőr öregedésének látható jeleit és hialuronnal varázsolja puhává, simává a bőrt.

Arckrém csomag: a leggazdaságosabb megoldás azok számára, akik a nappali és éjszakai krémet is használják. Nagyon hasznos és elegáns ajándék lehet bármilyen alkalomra a család nőtagjainak.

 

 

A szépség sokáig tarthat, ha vigyázunk rá!