Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

HELIA-D CELL CONCEPT 55+ SEJTMEGÚJÍTÓ + RÁNCTALANÍTÓ KRÉMEK

A Helia-D Cell Concept termékcsalád sejtmegújító és ránctalanító készítményei az 55+ korosztály számára készültek. A kínálat nappali és éjszakai arckrémet, arcszérumot, a kézbőr öregedését lassító kézkrémet és arckrém csomagok tartalmaz.

Az arckrémek fő hatóanyaga az argán őssejt kivonat, a Retinol az Ameliox és a Lipogard komplex. A nappali arckrémben a 15 faktoros UVA/UVB szűrő és az E- és B5 provitamin aktív védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal és a napsugárzással szemben.

Az arcszérumban az argán őssejt kivonat és az Ameliox hyaluronsavval egészül ki amely a bőr egyik legfontosabb természetes építőeleme. Egyedülállóan erős vízmegkötő hatásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a bőr feszes és üde maradjon.

A kézkrém növényi hatóanyagokkal és C-vitaminnal segít védekezni a kézbőr öregedésének jelei ellen és simábbá, puhábbá varázsolja a bőrt.

Az arckrém csomag gazdaságos megoldást kínál azok számára, akik a nappali és az éjszakai arckrémet is folyamatosan használják. Elegáns, dekoratív megjelenése révén ajándékba is kitűnő választás.