Helia-D Classic ránctalanító arckrémek

Az utóbbi évben a Helia-D Classic termékcsalád ránctalanító készítményei sorra megújultak.

A Helia-D Classic szemránckrém természetes növényi hatóanyagokat és Q10 koenzimet tartalmaz, melyek segítségével hatékonyan veszi fel a küzdelmet a ráncok ellen. A Q10 koenzim optimális energiaforrást biztosít a bőrnek, és egyedülálló antioxidáns hatásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a bőr feszes és üde maradjon. A tubarózsa és napraforgószár kivonat segít csökkenteni a mimikai ráncokat és a szarkalábakat. A benne lévő E-vitamin antioxidánsként hozzájárul a sejteket károsító szabadgyökök semlegesítéséhez.

A Helia-D Classic Golyós ránctalanító szérumban a napraforgószár kivonaton túl további különleges hatóanyagok találhatók. A hyaluronsav egyedülálló hidratáló és nedvességmegkötő hatása lehetővé teszi, hogy a bőr feszes és üde maradjon. A Vitasource® bajkáli csucsóka gyökérből készített hatóanyaga késlelteti a sejtek öregedését.

A Helia-D Classic Éjszakai és Nappali Ránctalanító krémek Q10 koenzim, C-vitamin, E-vitamin, shea vaj és ligetszépeolaj tartalma hatékonyan gondoskodik a bőr hidratálásáról és ránctalanításáról. A szőlőmagolaj és a körömvirág kivonat a bőr megújulását és fiatalon tartását segítik.

Az összetevők közül külön ki kell emelnünk, a C-vitamint! A bőr eleve tartalmaz C-vitamint, mivel a kollagéntermelő fibroblaszt sejtek normál működéséhez ez szükséges. A pótlással segítünk bőrünknek a kollagéntermelésben. Lényegében ez a háttere annak, hogy a C-vitamin olyan értékes anti-aging hatóanyag.