Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Helia-D Professional arckrémek rozáceás arcbőr ápolására

A rozáceás bőr kezeléséhez, a napi arcápoláshoz olyan krémet célszerű használni, amelyek több minden tudnak egyszerre:

1) A rozácea (rosacea) kezelésének egyik fontos része az erek falának erősítése.
2) A másik fontos szempont, hogy a rozácea elleni krém nem csak ápolja a kipirosodásra hajlamos a bőrt, hanem képes megelőzni, ill. enyhíteni az erek kitágulásával járó „rohamokat”, megnyugtatni a bőrt.
3) Egy rozáceás bőrre való krém védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, mint a napfény, vagy a szél, vagy a hideg.

A Helia-D Professional márka termékei között 3 olyan arckrém is van, amely a rozáceás arcbőr kezelésére, ápolására alkalmas

- Helia-d Professional Vadgesztenyés nappali krém

- Helia-D Professional Vadgesztenyés éjszakai krém

- Helia-D Professional Zöld nyugtató krém

A Helia-D Professional Vadgesztenyés krémek (nappali és éjszakai arckrém) rozácea elleni hatásmechanizmusa 3 pillérre épül:

1) A bennük lévő vadgesztenye kivonat egyik fontos tulajdonsága, hogy erősíti az érfalakat és megtartja a rugalmasságukat. Az erek kitágulása által okozott arcpírt, a vele járó égető érzést a vadgesztenye összehúzó, az irritációt és a gyulladást csökkentő komponensei enyhítik. A vadgesztenyés krémek kötőszövetet erősítő hatása részben annak is köszönhető, hogy a hyaluronsav lebontását gátolja és ezzel együtt a bőr hidratálásáért is felelős.

2) Szintén nagyon hatásos összetevő a Pronalen Sensitive Skin növényi komplex, amelynek alkotóelemei a Máriatövis és a Tulsi (vagy másnéven „szent bazsalikom” ) kivonata. Ennek köszönhetően a rozáceás bőr mindennapos ápolására kifejlesztett vadgesztenyés krémek védelmezik a sejtmembránokat a szabadgyökök károsító hatása ellen, és erőteljes bőrnyugtató szerepük is van.

3) A Pore Away hatóanyag a híoszi pisztáciafa gyantájának fertőtlenítő, pórusösszehúzó, mitesszerképződést gátló tulajdonságaira épülve alkotja a vadgesztenyés arckrémeink harmadik erős pillérét.

A Helia-D Professional Vadgesztenyés nappali és éjszakai krémek ezenfelül táplálják és hidratálják is az arcbőrt, valamint a nappali krém napvédő anyagokat is tartalmaz.

 

Szintén jó szolgálatot tehet a rozáceás bőr ápolásában A Helia-D Professional Zöld nyugtató krém. Ez a krém egy sűrű állagú, rendkívül tartalmas arckrém. Azok számára, akik a könnyedebb formulákat szeretik, ez a tulajdonság első olvasatra nem túl vonzó. Hogyan segítheti mégis ez az arckrém a rozácea elleni kezelést?

- Amikor arra van szükségünk, hogy egy arckrém gyorsan és hatásosan csillapítsa az arcbőr kipirosodását és az ezzel járó égő, viszkető érzést, akkor tökéletes megoldás.

- Szintén nagyon hatásosan képes védeni a gyulladásra hajlamos, érzékeny arcbőrt a szeles, hideg időjárás okozta kellemetlen hatásoktól.