Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kissné Ágnes
2022.12.07
Pár napja haszálom....nagyon kellemes, könnyen beszívódik. Nem hagy zsíros, tapadós nyomot a bőrön. Már most nagyon megszerettem....Szívesen ajánlom mindenkinek a használatát...
Békés Erzsébet
2022.11.28
Lassan negyven éve, hogy a Hélia - D termékeket használom. Nagy örömmel tapasztaltam, hogy a termékskála egyre bővül, és hogy figyelembe veszik immár az életkori sajátosságokat is. Nem lennék ilyen hosszú ideje hűséges a márkához, ha nem bizonyítottak volna számomra a termékeik. Szívesen kipróbálom az újdonságokat is, és eddig nem csalódtam. Így van ez most is, a krém remekül felszívódik, nyugtató hatása van, reggel simának és kipihentnek érzem a bőrömet. Fontos szempont az is, hogy az ár megfizethető.
Bán Tamásné
2022.07.09
Régóta használom, nagyon szeretem
Rebeka
2021.05.05
Jó árban


Jó árú. kellemes illatú, könnyen felszívódó krém. Örülök, hogy kimondottan az idősebb korosztályra is gondolnak.
A nap káros hatásai ellen is véd.
Kedvenc krémem, másnak is szívesen ajánlom.

Mátrai Tamásné
2021.03.09
Kellemes illatú, jól felszívódó krém. 2 hete használom, simább, feszesebb a bőröm tőle. Látványosabb hatása gondolom több havi rendszeres használat után várható.
ilona
2021.03.03
A kremet mar masodszor rendeltem meg es nagyon jonak talalom. Az egyetlen kifogasom, hogy nem tudom, hogy a tegely, amibe a krem töltve van, az nagyobb, mint az elöirt mennyiseg, mert a krem nem tölti ki a doboz terfogatat, mint mas kremeknel. Eleg nagy mennyiseg hianyzik szemlatomasra. A krem minösegevel meg vagyok elegedve.