Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
2.7 (15 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(2)
(7)
Még nem írt véleményt a termékről?
Izabella
2024.02.20
Édesanyámnak vásároltam, de bár ne tettem volna. Az egész arca feldagadt 4 napja egyre durvább. Akinek volt hasonló az mivel kezelte? Illetve mennyi idő után múlt el?
Madlen
2024.02.01
Látom a véleményekből, hogy megosztó termék. Nekem csodás eredményt ad, kisimítja a bőröm, ragyogóvá teszi az arcom. Akinél irritációt okoz, ne használja, de ez nem azt jelenti, hogy rossz a termék, sőt!, csak azt, hogy NEKI rossz. Akinek bírja a bőre, nagyon ajánlom! Én biztos rendszeres vásárló leszek.
Anikó
2024.01.17
Nagyon szeretem! Szép lesz tőle a bőröm, feltölti, a reggeli arcápolásnál használom.
Cserháti Tamás
2024.01.15
Az édesanyámnak komoly allergiás tünetei lettek ettől a kozmetikumtól: szemkörnyéki ödémák, ajakduzzanatok, bőrpír, viszketés. Mindez egyszeri használat után, több napig fennállóan. A reakció miatt szemészorvoshoz kellett fordulnia. Korábban egyetlen Helia D készítmény sem okozott problémát nála, mindet szerette. A ceglédi Rossmannban jegyzőkönyvet vettek fel és a tüneteket látva egyből, kérés nélkül visszaadták a termék árát. A gyógyszertári költségekre épphogy elég volt. Értem én, hogy egyes termékek egyes bőrtípusoknál okozhatnak problémákat, de ha ez ilyen súlyos reakcióval is járhat és ilyen sokaknál felmerülő gond, akkor talán nem kellene erőltetni ezt a szérumot. Esetleg meg kellene vizsgálni, hogy a közelmúltban gyártott szériával minden rendben volt-e. Vagy legalább reagálni illene ezekre a visszajelzésekre.
Pintér Vera
2023.12.01
Hetek teltek el és a bőröm nem jött rendbe még, olyan allergiás reakciót váltott ki a termék. Abszurdnak tartom, hogy ennyi negatív visszajelzést követően a gyártó arra hivatkozik, bizony a retinol allergizálhat! Soha nem váltott ki negatív hatást még más retinolos készítmény. Nem vigasztal, hogy az akkreditált laborjuk nem talált semmi okot erre! Vegyék le a terméklistáról!!!
Hány nőnek kell még az arcbőrét próbára tenni??
Az ,hogy felajánlják az árát, nem vigasztal! Ez egy rossz termék, ne használja senki!
Hegedüs Zsuzsanna
2023.11.30
Sajnos nálam is bőrirritációt okozott a termék. Ami különös, hogy az arcomon szinte alig láthatóan, a nyakamon viszont , ahová nem is kentem a krémből, teljesen kivörösödött és viszketett a bőröm.
Fekete Zs.
2023.11.16
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Anti-aging
Korcsoport: 40+

Elöször 2-3 napig csak nagyon kis mennyiségben próbálhattam mert láttam hogy sokaknál okoz bőrirritációt a magas retinol tartalma miatt a szérum. Nekem szerencsére jól bírja a bőröm és nagyon bevállt a termék, látványosan javult a böröm.
Pintér Vera
2023.11.15
Sajnos életem első allergiás reakcióját váltotta ki a szérum, vörös, viszkető, nyughatatlan érzést. Jeleztem , az ügyfélszolgálat korrekt módon kezelte a jelzésem. Tehát javaslom a bőrpróbát előtte.
Kollár Erika
2023.07.04
Na hadd ne küldjek képetnem is látok az egész arcom bedagadt tök kemény... Ránc ugyan nincs de szörnyű lett a képem... Most fagyasztom hogy legalább napszemüvegben ki tudjak menni az utcára
Rita
2023.05.14
Nagyon szuper szérum. Én az arcomra általában erősebbet szoktam használni, de ez is tökéletesen megállja a helyét az esti rutinomban. Az illatán érezni a bakuchiol jellegzetes bukéját, de ez egyáltalán nem zavaró. Hamar beszívódik, egyből feszesít, és reggel szép bőrrel ébredek. A nyakamra és a dekoltázsomra is tökéletes. Mindenkinek ajánlom.
Rita
2023.05.14
Nagyon szuper szérum. Én az arcomra általában erősebbet szoktam használni, de ez is tökéletesen megállja a helyét az esti rutinomban. Az illatán érezni a bakuchiol jellegzetes bukéját, de ez egyáltalán nem zavaró. Hamar beszívódik, egyből feszesít, és reggel szép bőrrel ébredek. A nyakamra és a dekoltázsomra is tökéletes. Mindenkinek ajánlom.
Kriszmisz
2023.02.13
Amennyire örültem neki ,oly annyira csalódott is.
Este bekentem az arcom vele,majd reggelre lángolt az arcom.
Sajnos allergiás vagyok rá, eddig semmire nem voltam !!