Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
3.7 (3 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Cs. Mária
2022.11.24
A NORA Beauty szemhéj paletta Cold verzióját vásároltam meg. A csomagolása tetszetős, kényelmes a mérete, be tudom dobni a táskámba, nem foglal sok helyet.
A színeit tekintve, nagyon jól kihasználható paletta, megfelelően pigmentált, szépen eldolgozható és tartós. Reggel elkészítem vele a sminkem és egész nap hibátlan marad.
Bőrtípusomhoz, hajam és szemeim színéhez ez egy tökéletes paletta. Élmény vele sminkelni :)
A színek jól harmonizálnak egymással, vannak benne természetes világos árnyalatok, és mag van benne az árnyékoláshoz szükséges sötét tónus is.
A sötétebb árnyalat akár vékony ferde ecsettel egy icipicit bevizezve az ecsetet, szemceruza helyett is tökéletes az alsó pillák alá.
Mindenképpen vennék újabb összeállításokat is.
Bene Zs.
2022.11.17
Nagyon jó választásnak bizonyult, örülök, hogy megvettem! Szépen kombinálhatók egymással a színei. Könnyű felvinni és összedolgozni a selymes és matt árnyalatokat is. Egész nap kitart, nem kopik le, így nem igényel napközben korrekciót vagy frissítést. Kiváló ár-érték arány, csak ajánlani tudom.
Nagy Mónika
2022.09.23
Szerettem volna szeretni, szivem-lelkem a magyar márkáké, de nem kötök kompromisszumot. A dizájn még csak-csak, a catch-phrase-ekkel érdekes, de a csomagolás anyaga nagyon olcsó műanyag. A beltartalom egy időutazás, nem pigmentált, porzik, száraz, már a legolcsóbb drogériás márkának is jobb a textúrája és "felhasználó barátabb". Én nem is értem, hogy lehet ilyen terméket kihozni a piacra, ráadásul úgy, hogy a Helia-D égisze alatt ??