TÁJÉKOZTATÓ

Örömmel tájékoztatjuk, hogy elkészültünk a munkálatokkal és az új Helia-D Webáruház megnyitotta „kapuit”.

MILYEN ÚJDONSÁGOKKAL KÉSZÜLTÜNK?

  • Az új webáruházban a Zelka Szappanmanufaktúra natúr termékeivel is kibővítettük a választékot.
  • A termékeket több módon kategorizáltuk, hogy könnyebb legyen kiválasztani a célnak, bőrtípusnak megfelelőt.
  • A csomagokat már FoxPost csomagautomatába is lehet kérni. Figyelem! A csomagautomatáknál csak bankkártyával lehet fizetni!
  • Az utánvételt újra lehet bankkártyával is fizetni a GLS Futárnál és a bankkártya terminállal rendelkező GLS Csomagpontokon.

HOGYAN TUD RENDELNI AZ ÚJ WEBÁRUHÁZBAN?

Mint minden változást, ezt is egy kicsit meg kell szokni, de reméljük, hogy ez könnyen megy majd. Néhány praktikus tudnivaló:

  1. A hírlevél feliratkozásokat – mivel ez egy egyszerű adatbázis – sikerült áthoznunk, így ha Ön olvassa ezt a hírlevelet, nem kell ismét feliratkozni a hírlevélre.
  2. Az új webáruházban a vásárlás előtt regisztrálni kell. Még azon vásárlóink többségének is, akik a régi webáruházban már regisztráltak. Ez egy jó alkalom arra, hogy javítsa, felfrissítse az adatait.
  3. Az új regisztráció sikeres létrejöttéről MINDEN esetben küldünk értesítést, ha nem kapja meg, akkor nagy valószínűséggel valami probléma merült fel az e-mail címével kapcsolatban: elírta az e-mail címet, megtelt a postafiókja, vagy spam / promóció / reklám mappába került a levél.
  4. Előfordulhat, hogy a regisztráció során „Az e-mail cím már regisztrálva van!” üzenetet kapja. Ebben az esetben kérjen új jelszót, lépjen be és ellenőrizze le az adatait és szükség esetén javítsa őket.
  5. További bővebb információkért érdemes elolvasni a GYAKORI KÉRDÉSEK oldalon összegyűjtött tudnivalókat. Amennyiben mégis segítségre van szüksége, forduljon Vevőszolgálatunkhoz a helia@helia-d.hu email címen. Kérjük vegye figyelembe, hogy ezekben a napokban többeknek kell majd információt, segítséget nyújtanunk ezért nem azonnal válaszolunk az e-mailekre és telefonvonalunk is foglalt lehet!


Jó böngészést és kényelmes vásárlást kívánunk!

shopalike.hu arradar.hu