BLOG

Új Helia-D Herba termékcsalád gyógynövény kivonatokkal

2019.08.27 15:25
Új Helia-D Herba termékcsalád gyógynövény kivonatokkal

A Helia-D név mindig egyet jelentett az értékes növényi hatóanyagok felhasználásával. Már a márka születése is a napraforgószár-kivonatban rejlő hidratáló, ránctalanító hatás felfedezésének volt köszönhető a nyolcvanas években.

Újdonságunk, a legnépszerűbb hazai gyógynövények kivonatának magas koncentrációját tartalmazó Helia-D Herba termékcsalád a minőségi kozmetikumok csúcsteljesítménye.

A hazai kozmetikai készítményekben felhasználható gyógynövényekre jellemző legmagasabb minőségi kritériumokat a mindenkor hatályos, jelenleg VIII. Magyar Gyógyszerkönyv (a Pharmacopoea Hungarica), illetve a Magyar Szabvány (MSZ) tartalmazza. A gyógyszerkönyvi és MSZ-minősítést csak az a gyógynövény kaphatja meg, amely teljes mértékben tiszta, mentes a szennyeződésektől, azaz minősége kifogástalan – és ezt a műszeres analitikai vizsgálatok is igazolják.


Az új Helia-D Herba termékcsalád magas koncentrációjú gyógynövénykivonatai mindenben megfelelnek a szigorú elvárásoknak. A készítményekhez felhasznált alap- és hatóanyagok, köztük a rozmaring, a kamilla, a körömvirág, a fekete nadálytő és a csipkebogyó igazoltan gyógyszerkönyvi és a Magyar Szabványnak megfelelő minőségűek. A termékcsalád tagjai mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat sem tartalmaznak.

Vegye kézbe a gyógynövények kastélyát!

Mielőtt közelebbről is megismerné a Helia-D Herba termékcsalád növényi hatóanyagait, tegyen egy képzeletbeli sétát a Tolcsván található Helia-D Herba-kastélyban.

A világhíres Tokaji Borvidék szívében, a 17. században épített kastélyt azokra gondolva varázsoltuk újjá és nyitottuk meg „Herba-kastély Gyógynövény- és Szépségközpont” néven, akik szívesen megismerkednének a minőségi magyar kozmetikumgyártás alapanyagaival. A természetes kozmetikumoknak szentelt kastélyban minden a gyógynövényekről szól: a kastélypark gyógyfüves kertje szépítő és ehető növényeket, a páratlan gyógynövénykönyvtár ritka kiadványokat rejt.

Az interaktív kozmetikatörténeti kiállításon lépésről lépésre végigkísérhetjük a hazai kozmetikai ipar történetét a gyógyfüvek gyűjtésének hagyományától kezdve a Helia-D egykori világsikerein át egészen a tudományos igényességgel megalkotott, gyógyszerkönyvi minőségű új Helia-D Herba termékcsaládig.

A Herba-kastély egyben Szépségközpont is, ahol a kozmetikumkészítés felfedezése után különleges helyi gyógyteákat kóstolgathat, kipróbálhatja és megvásárolhatja a Helia-D gyógynövényes termékeit.

Amikor Ön a kezébe vesz egy Helia-D Herba krémet, azonnal a Herba-kastélyt láthatja maga előtt, hiszen a tégelyen a jellegzetes homlokzat körvonalait csodálhatja meg. A csomagolás többi részén az összetevőket idéző, szemet gyönyörködtető növényi minták tűnnek fel. Pirosló csipkebogyók, a fekete nadálytő halványlila fürtjei, a kamilla és a körömvirág sárga és fehér virágai vagy kardként kivont, hetyke rozmaringszárak.

A Helia-D Herba termékcsalád főbb összetevői

• Csipkebogyó a bőr mindennapos ápolására

A csipkebogyó kivonatát igen magas vitamin- és antioxidáns tartalom jellemzi, de rendkívül gazdag bőrtápláló esszenciális zsírsavakban is. Serkenti a száraz, hámló, érzékeny bőr megújulását, fokozza ellenállóképességét és védi a káros környezeti hatásoktól. A Helia-D Herba Csipkebogyó krémben a csipkebogyóolaj mellett olyan hasonlóan értékes bőrnyugtató összetevők kaptak helyet, mint a szőlőmag- és jojobaolaj. Az ápolókrém a magas hatóanyag-koncentrációból fakadó erős bőrregeneráló hatás révén a hámló, érzékeny, pigmentfoltos vagy rozáceás bőr ideális ápolója.

Helia-D Herba Csipkebogyó krém

• Fekete nadálytő a bőr regenerálására

A fekete nadálytő hagyományosan a zúzódások, ficamok, véraláfutások, sérülések, duzzanatok, visszérproblémák kezelésének gyógynövénye. A Helia-D Herba Fekete Nadálytő Krém magas koncentrációban tartalmazza a növény kivonatát, így a nyugtató, regeneráló, sebgyógyító hatás is jobban érvényesülhet. A fekete nadálytő támogatja a sejteket a regenerálódásban, serkenti a szövetek vérellátását, hozzájárul a zúzódás, véraláfutás, visszér okozta panaszok csökkenéséhez. Mindebben olyan aktív összetevők is segítenek, mint a szőlőmagolaj, a vadgesztenye- és a citromfűkivonat.

Helia-D Herba Fekete nadálytő krém

• Nyugtató, fertőtlenítő kamilla és körömvirág

A hazai gyógynövények két legnépszerűbbje külön-külön is élen jár a gyulladáscsökkentésben, a sérült, érzékeny bőr fertőtlenítésében, a sebgyógyulás gyorsításában. A Helia-D Herba Kamilla-Körömvirág Krém enyhíti az apróbb, felületi sebek, az irritáció, a bőrérzékenység és a viszketés okozta mindennapos kellemetlenségeket. A magas hatóanyag-koncentrációnak köszönhetően segít, hogy a bőr mihamarabb nyugalomra leljen, a gyulladás és a viszketés csökkenjen. A kamilla- és csipkebogyóolajat a zsurló, a zsálya és a hamammelis (varázsmogyoró) kivonata egészíti ki.

Helia-D Herba Kamilla-Körömvirág krém

• Rozmaring a fáradt, sajgó testrészek ápolására

Fájdalmas izomhúzódások, izomfájdalmak, izomgörcsök bármikor előfordulhatnak, a Helia-D Herba Rozmaring Krém azonban csökkenthetik a gyulladást, ápolják a megviselt, sérült izmokat. A rozmaring mellett olyan értékes növényi összetevők sorakoznak fel ebben az ápolókrémben, mint a szőlőmagolaj, a paprika- és mentakivonat valamint a mentol. A paprikakivonat átmeneti bőrpirosodást okozhat, mely 10-15 perc alatt elmúlik, a krém használatát csak abban az esetben nem javasoljuk, ha Ön érzékeny a mentolra.

Helia-D Herba Rozmaring krém

A mindennapi bőrápolás nyugalma

Legújabb fejlesztésünk, a Helia-D Herba termékcsalád gyógyszerkönyvi minőségű gyógynövények kivonatának magas koncentrációját tartalmazza. Ez nemcsak az aktív összetevők tisztaságát, kiváló minőségét jelzi, de a kimagasló bőrápoló hatást is.

Fedezze fel az új Helia-D Herba ápolókrémek bőrnyugtató hatását!