BLOG

Praktikus ajándékcsomagok: lepjük meg szeretteinket szépségápolási termékekkel karácsonykor!

2023.12.18 13:12
Praktikus ajándékcsomagok: lepjük meg szeretteinket szépségápolási termékekkel karácsonykor!

A karácsonyi készülődés temérdek feladata közül sokaknál az ajándékvásárlás a legnagyobb “mumus”, hiszen elég sok fejtörést okoz az, hogy kinek mi kerüljön a fa alá. A Helia-D ajándékcsomagok viszont minden olyan hölgy számára hasznosak, akik szeretik a minőségi kozmetikumokat és fontosnak tartják a szépségápolást.

Webáruházunk kínálatában ráadásul minden korosztály és bőrtípus számára találhatóak termékek, így már csak annyi teendő maradt, hogy ki kell választani a megfelelő összeállítást!

 

Ajándékcsomagok a fiatalabb korosztálynak

Bár 20 és 40 éves kor között még csak alig láthatóak az öregedés jelei, de érdemes már ilyenkor is kiemelt figyelmet szentelni az arcápolásnak, hiszen ekkor még remekül lehet késleltetni a ráncok megjelenését egy jól összeállított rutinnal.

Ennek pedig fontos részét képezik a hidratálókrémek. Kezdjük mindjárt a sort legújabb, Hydramax névre keresztelt termékcsaládunkkal, melynek csomagjában egy normál bőrre való nappali és egy éjszakai krém található. A készítmények háromféle hialuronsav, Hydromanil, kukoricacsíraolaj és Progeline peptid segítségével gondoskodnak az extra hidratálásról. 

Hasonló tulajdonságokkal bír a Botanic Concept hidratáló csomag, mely ugyancsak az említett széria nappali és éjszakai arckrémjét tartalmazza. Ezekben a készítményekben is ott a hialuronsav, a különlegességüket viszont a tokaji bor kivonat és a szőlőmagolaj adja. Ezeket jeleníti meg a kellemes, visszafogott illatuk is. 

Aki pedig a hidratálás mellett a kezdődő ráncok halványítására is szeretne hangsúlyt fektetni, annak tökéletes ajándék lesz a hidratáló és ránctalanító Botanic Concept csomag, hisz ennek a szettnek az egyik eleme a bakuchiol tartalmú éjszakai krém.

 

Ajándékcsomagok az idősebb korosztály számára

Az érett bőr már teljesen másféle bánásmódot igényel, hiszen a nedvessége és a rugalmassága is nagymértékben csökken. Ennek megfelelően speciális anti-aging kozmetikumokra van szükség.

A Cell Concept sejtmegújító és ránctalanító csomag 55+ a termékcsalád nappali és éjszakai krémjéből áll, melyekbe olyan aktív összetevők kerültek, mint az Argireline, a niacinamide, a hialuronsav és az argán őssejt kivonat. 

A szépkorú hölgyeknek pedig ott a Cell Concept bőrfiatalító és ránctalanító 65+ csomag, ami szintén egy nappali és éjszakai krémet tartalmaz. Az aktív hatóanyagokat ebben az esetben többek között a Matrixyl 3000, az Alpesi rózsa őssejt kivonat, illetve a feszesítő növényi kivonat komplex jelenti. 

 

Ajándékcsomagok a klasszikus készítmények kedvelőinek

Bár márkánk immár több mint 40 éves múltra tekint vissza, nem feledkeztünk el a hagyományainkról, és azokról, akik már a kezdetektől szeretik és használják kozmetikumainkat. 

Számukra (és természetesen mindazok számára, akik szeretnének megismerkedni a Helia-D “gyökereivel”) készültek a Classic termékeket tartalmazó szettek. 

A tápláló-hidratáló csomag a Classic normál bőrre való nappali és éjszakai krémjéből áll, melyben megtalálható a ma már mondhatni védjegyünknek számító napraforgószár-kivonat. 

A hidratáló-ránctalanító csomag a Classic száraz bőrre való nappali és éjszakai ránctalanító krémjét foglalja magába. 

A szépítő-hidratáló csomag pedig a hidratáló mellett egy szemránckrémet tartalmaz, mellyel gyengéden ápolható a szemkörnyéki érzékeny bőr.

Az említett csomagokat természetesen ki lehet egészíteni további termékekkel is, így akár egy komplett rutin is helyet kaphat a fa alatt. Mindenkinek kellemes készülődést és boldog ünnepeket kíván a Helia-D csapata!