HÍREK

A történet folytatódik ... Megnyílt az ÚJ Helia-D szalon!

2019.06.27 14:11
A történet folytatódik ... Megnyílt az ÚJ Helia-D szalon!

2018 szeptemberében adtunk hírt arról, hogy valóra vált egy régi álmunk: Helia-D Professional kozmetikai Szalon nyithatta meg kapuit. A történet folytatódik: 2019 júniusában megynyitotta kapuit a második referencia szalon is, ahol a kozmetikai arc- és testkezelések és tartós sminktetoválás mellett orvosi esztétikai kezelések, a hajápolás és a körömápolás is szerepet kapott.

Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka, a Helia-D története az 1980-as években indult egy műsornak köszönhetően, ahol bemutattak egy idős hölgyet, Nedeczky nénit, aki a kora ellenére bámulatos módon megőrizte arcbőre frissességét és fiatalságát a napraforgószár lehántása után nyert anyagból készített saját krémjének köszönhetően. A márka azóta a minőségi magyar kozmetikum szimbólumává vált és bár sok változáson ment keresztül az évek folyamán, valami nem változott: kozmetikumaikat már a kezdetek óta természetes növényi hatóanyagok felhasználásával állítják elő, melyeknek a bázisát folyamatosan fejlesztik és bővítik a legújabb kutatások eredményeit felhasználva.

A sikeres lakossági szereplés és fejlesztói tapasztalataik alapján 2011 év végén elérkezettnek látták az idót egy új professzionális termékcsalád kifejlesztésére, mely Helia-D Professional-ként lett ismert.

A márkát kifejezetten kozmetikus szakemberek számára fejlesztették ki a Tradíció és Innováció jegyében, felhasználva a múlt értékes tapasztalatait és a jelen tudományos kutatásainak vívmányait. A magasabb hatóanyag-tartalommal készült termékek többnyire a kozmetikusokon keresztül és webshopjukon voltak elérhetők egészen 2018 szeptemberéig, mikor ugyanis igazi álom vált valóra első Helia-D professzionális kozmetikai szalonjuk megnyitásával. Így a különleges Helia-D Professional termékek és az ezekkel végzett kozmetikai kezeléseik már a referencia szalonjukban is elérhetővé váltak.

A történet azonban itt még nem ért véget, 2019 júniusában megynyitotta kapuit a második referencia szalon is, ahol a kozmetikai arc- és testkezelések és tartós sminktetoválás mellett orvosi esztétikai kezelések, a hajápolás és a körömápolás is szerepet kapott.

A szalon hatalmas belső tereivel és három kezelőjével várja szépülni vágyó vendégeit. Expressz, kényeztető és exkluzív arckezeléseik fő célja a ránctalanítás, arcfiatalítás és lifting, míg testkezeléseik középpontjában a fogyasztás, zsírbontás, feszesítés és narancsbőr eltüntetése áll. Fontos szerepet kap a természetesség és annak kiemelése az orvos esztétikai kezelések, a sminktetoválás, körömápolás és hajhosszabbítás területén is.

BUDAI SZALON
1036 Budapest,
Pacsirtamezó utca 11/A.
Bejelentkezés:
+36 30 177 81 05

PESTI SZALON
1054 Budapest,
Báthory út 5.
Bejelentkezés:
+36 30 682 56 76

További részletes infromáció és onine időpont foglalás: <<Helia-D Professional Kozmetikai szalonok>>