HÍREK

HÍREK

2021.11.09 14:05
Termékvisszahívás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket az alábbi lejáratú termékünk kereskedelmi partnereinktől való visszahívásáról:

Helia-D Cell Concept Sejtmegújító + Ránctalanító Krém Nappali 55+ 50 ml

Vonalkód: 5999561857244

Lejárat: 2023.06.24

Mit tesz a Helia-D a járvány miatti vészhelyzetben?

A Helia-D idáig is rendszeres támogatója volt a Bethesda Kórház Alapítványnak. A koronavírus járvány a Bethesda Kórházra is jelentős többletfeladatokat ró, ezért a kivételes időkben kivételes megoldásokra is szükség van. A szokásosnál most többet kell tennünk.

Kényeztetés a fürdőszobában - Itt a Helia-D SPA termékcsalád

Felüdülés egy fárasztó, stresszes nap után. Kényeztetés az igénybe vett bőrnek és léleknek! Ezzel a céllal kezdtünk neki az új termékvonalunk fejlesztésének. Amikor az első flakonok megérkeztek kellemes gyümölcsös illatfelhőbe borult az iroda ...

MEGÚJULTAK A HELIA-D CLASSIC HIDRATÁLÓ ARCKRÉMEK

A Helia-D Classic termékcsalád megújításába tavaly kezdtünk bele. Most pedig örömmel jelenthejük be, hogy az ÚJ Helia-D Classic hidratáló krémek is vevőink szolgálatába állnak. A boltok polcain egymás után jelennek meg a közeljövőben és hamarosan a Helia-D Webáruházban is kaphatók lesznek.

De tekintsük át, hogy mi változott és főképpen, hogy mi maradt a régi!

ÉRKEZIK - A HELIA-D CELL CONCEPT TERMÉKCSALÁD

Hosszadalmas fejlesztő munkánk eredményeképpen ÚJ termékcsaládot mutathatunk be. Érkezik a ránctalanító krémek új generációja, a

HELIA-D CELL CONCEPT TERMÉKCSALÁD!!!

 

MEGÚJULT A HELIA-D AQUABOOM TERMÉKCSALÁD!

A Helia-D Aquaboom termékcsalád eddig is a vízhiányos bőrűek csodafegyvere volt  a 20-40 év közötti korosztályokban. Hűséges vásárlóink most hyaluronsavval kiegészülve, új csomagolásban találkozhatnak a krémekkel.

A történet folytatódik ... Megnyílt az ÚJ Helia-D szalon!

2018 szeptemberében adtunk hírt arról, hogy valóra vált egy régi álmunk: Helia-D Professional kozmetikai Szalon nyithatta meg kapuit.

A történet folytatódik: 2019 júniusában megynyitotta kapuit a második referencia szalon is, ahol a kozmetikai arc- és testkezelések és tartós sminktetoválás mellett orvosi esztétikai kezelések, a hajápolás és a körömápolás is szerepet kapott.

ÚJDONSÁG - HELIA-HERBA TERMÉKCSALÁD

A Helia-D – történetének kezdete óta – különös kötődéssel bír a növények szépítő, gyógyító, a test és a lélek egyensúlyát megteremtő hatásaihoz. Ennek a kapcsolatnak egyik megtestesítője a Helia-D Herba Kastély Gyógynövény- és Szépség Központ, amely az ihletője az új, Helia-D Herba krémeknek.

Hírek - Megnyílt a Helia-D Professional Kozmetikai Szalon

Igazi álom vált valóra a Helia-D történetében, ugyanis 2018 szeptember 10-én megnyitottuk első professzionális kozmetikai szalonunkat. Így a különleges Helia-D Professional termékekkel végzett kozmetikai kezeléseinket most már referencia szalonunkban is megtapasztalhatod!

Ár Radar árösszehasonlító és piac shopalike.hu