HÍREK

Büszkén jelentjük be, hogy idén nyáron három termékünk is díjban részesült!

Június 14 és 15-én a női szépségé lesz a főszerep a Nemzeti Múzeumban, a Magyar Menyasszony kísérőprogramjai a Helia-D márkával együttműködve valósulnak meg, aki a tárlat egyik kiemelt támogatója.

Cégünknek mindig hatalmas megtiszteltetés, amikor a Helia-D kozmetikumokat a szakma és a vásárlóink is elismerik. Így nagy örömmel jelentjük be, hogy két termékünk is díjat nyert!

Legújabb, Hydramax elnevezésű termékcsaládunkat május 24-én egy kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött eseményen mutattuk be a sajtónak. A rendezvényen első alkalommal jelent meg együtt három nagykövetünk: Pataki Ági, Jakabos Zsuzsanna és Tapasztó Orsi, akiket Geszler Dorottya, a Helia-D Professional Szalon arca többek között bőrápolási praktikáikról, kortalan szépségről és női szerepekről is kérdezett.

Megjelent a Helia-D legújabb, Hydramax elnevezésű termékcsaládja, amelyet kifejezetten a fiatal bőr ápolására fejlesztettek ki. A Hydramaxot közösen mutatják be Jakabos Zsuzsanna, Európa-bajnok magyar úszó, olimpikonnal, aki idén márciustól a termékcsalád nagykövete.

A legtöbb magyar nőnek a Helia-D neve jut először eszébe, ha a hazai kozmetikai márkákra gondol, összesítésben pedig a negyedik legkedveltebb brand a piacon a vásárlók körében – derült ki a 2022. ősszel készített online kutatásunkból. A felmérésben azt is megvizsgáltuk, hogy mennyire tudatosak a bőrápolás terén a magyar nők, hol szerzik be a kozmetikai termékeket, mit tesznek leggyakrabban a kosarukba, és mennyire ismerik a top hatóanyagokat.

A kupak színe eltérhet a képen láthatótól!

Másokon önzetlenül segíteni felemelő érzés! Ezért a szeretet ünnepe előtt mi is szerettünk volna egy kis csillogást csempészni a Bethesda Gyermekkórház apró lakóinak a szemébe. 

Szeptember 8-án elindult a Helia-D és Ördög Nóri közös smink kollekciója, a Nora Beauty.

A NORA BEAUTY születését a női szerepek, a mindennapi teendők és az időhiányból adódó kihívások inspirálták. A kollekcióval Ördög Nóra és a Helia-D azokat a 25 és 45 közötti, önmagukkal törődő nőket szeretné megszólítani, akik a túlzásoktól mentes, a napi teendők közepette is egyszerűen felhelyezhető, természetes hatású sminkre vágynak.

Sajnos a Helia-D Cell Concept Sejtmegújító + Ránctalanító Csomag 55+ termékünk gyártása során technikai hiba történt. Az érintett gyártási sarzsból néhány termék nem megfelelően előkészített tégelybe került, és a tégelyben maradt idegen eredetű anyag ezeken a termékeken elszíneződést okozhat.

A termék lejárata és gyári száma: 03.07.2024/B22034

Április utolsó hetében rendezték meg a 20. Joy Prix de Beauté díjátadó gálát, ahol márkánkat az a megtiszteltetés érte, hogy két termékünk is díjazásban részesült! Nézzük, mely készítmények kaptak kitüntetést!

A Helia-D idáig is rendszeres támogatója volt a Bethesda Kórház Alapítványnak.

Felüdülés egy fárasztó, stresszes nap után. Kényeztetés az igénybe vett bőrnek és léleknek! Ezzel a céllal kezdtünk neki az új termékvonalunk fejlesztésének. Amikor az első flakonok megérkeztek kellemes gyümölcsös illatfelhőbe borult az iroda ...

A Helia-D Classic termékcsalád megújításába tavaly kezdtünk bele. Most pedig örömmel jelenthejük be, hogy az ÚJ Helia-D Classic hidratáló krémek is vevőink szolgálatába állnak.

Hosszadalmas fejlesztő munkánk eredményeképpen ÚJ termékcsaládot mutathatunk be. Érkezik a ránctalanító krémek új generációja, a

HELIA-D CELL CONCEPT TERMÉKCSALÁD!!!

 

A Helia-D Aquaboom termékcsalád eddig is a vízhiányos bőrűek csodafegyvere volt  a 20-40 év közötti korosztályokban. Hűséges vásárlóink most hyaluronsavval kiegészülve, új csomagolásban találkozhatnak a krémekkel.

2018 szeptemberében adtunk hírt arról, hogy valóra vált egy régi álmunk: Helia-D Professional kozmetikai Szalon nyithatta meg kapuit. A történet folytatódik: 2019 júniusában megynyitotta kapuit a második referencia szalon is, ahol a kozmetikai arc- és testkezelések és tartós sminktetoválás mellett orvosi esztétikai kezelések, a hajápolás és a körömápolás is szerepet kapott.

A Helia-D – történetének kezdete óta – különös kötődéssel bír a növények szépítő, gyógyító, a test és a lélek egyensúlyát megteremtő hatásaihoz. Ennek a kapcsolatnak egyik megtestesítője a Helia-D Herba Kastély Gyógynövény- és Szépség Központ, amely az ihletője az új, Helia-D Herba krémeknek.

Igazi álom vált valóra a Helia-D történetében, ugyanis 2018 szeptember 10-én megnyitottuk első professzionális kozmetikai szalonunkat. Így a különleges Helia-D Professional termékekkel végzett kozmetikai kezeléseinket most már referencia szalonunkban is megtapasztalhatod!