Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

HÍREK

Hydramax Sajtóesemény

2023.06.20 09:48
Hydramax Sajtóesemény

Legújabb, Hydramax elnevezésű termékcsaládunkat május 24-én egy kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött eseményen mutattuk be a sajtónak. A rendezvényen első alkalommal jelent meg együtt három nagykövetünk: Pataki Ági, Jakabos Zsuzsanna és Tapasztó Orsi, akiket Geszler Dorottya, a Helia-D Professional Szalon arca többek között bőrápolási praktikáikról, kortalan szépségről és női szerepekről is kérdezett.

Májustól a C-vitamin & Hialuron Duo szérum elérhető a Hydramax termékcsaládunk kínálatában, amely antioxidáns védelmet nyújt, gyulladáscsökkentő, valamint a pigmentfoltokat is képes halványítani. A termék a C-vitamin mellett két különböző molekulasúlyú hialuronsavval is segíti a bőrfelszín és a mélyebb rétegek hidratáltságát, kisimítva ezzel a dehidratáltságból adódó kisebb ráncokat is. Nem irritálja a bőrt, így az érzékeny bőrűek is biztonsággal használhatják.

Bár a termékcsalád a 20-as, 30-as éveikben járó vásárlói réteget szólítja meg, a hatóanyagok között több olyan fontos összetevő is megtalálható, amely kortól függetlenül bármelyik generáció rutinjába beilleszthető.