Szűrés
Terméktípus
Bőrtípus
Probléma
Hatása

Helia-D Professional Borterápiás

Ebben a termékcsaládban egy igazi magyar különlegességet, a selymes és sűrű tokaji aszút is felhasználjuk. A tokaji eszencia az aszúszemekből a saját súlyuk által lassan kipréselődött lé, amely főleg cukrokat, aminosavakat és vitaminokat tartalmaz.

A termékeink fejlesztésénél felhasznált 178786-os magyar szabadalom alapja az a felismerés, hogy a  szokásos alkotórészekhez érlelt tokaji aszút és tokaji eszenciát adva, fokozódik a készítmények hidratáló hatása, javul a bőr anyagcseréje és a vérkeringés. Táplálják a bőrt, fokozzák a bőr tónusát, fertőtlenítő hatásuk van és edzik a hámréteget. (Forrás: 178786 Szabadalmi leírás).

A tokaji aszúborok összetételében például a glicerinben és a szerves savakban van jelentős, sokszor 10-szeres különbség a többi borhoz képest. A kisebb mennyiségű, de biológiailag fontos anyagok között is számos olyan van, ami a többi borban nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben fordul elő. A Helia-D tulajdonosai elhivatott Tokaj hegyaljai borkedvelők és borkészítők, a Mádi Kör Eredetvédelmi Egyesület alapító tagjai, így ezzel a sorozattal egy régi álmot és kötelezettséget sikerült teljesíteniük. Borterápiás termékeink 2013-ban elnyerték a megtisztelő Magyar Termék Nagydíjat!


4termék 14