HÍREK

Kényeztetés a fürdőszobában - Itt a Helia-D SPA termékcsalád

2020.02.17 14:11
Kényeztetés a fürdőszobában - Itt a Helia-D SPA termékcsalád

Felüdülés egy fárasztó, stresszes nap után. Kényeztetés az igénybe vett bőrnek és léleknek! Ezzel a céllal kezdtünk neki az új termékvonalunk fejlesztésének. Amikor az első flakonok megérkeztek kellemes gyümölcsös illatfelhőbe borult az iroda ...

 

A Helia-D SPA termékek címkéjét a keleti fürdők gazdagon aranyozott kerámia csempéi ihlették. Az is fontos törekvésünk volt, hogy kizárólag természetes - növényi - eredetű összetevőket tartalmazzanak. Így a receptúra vegán minősítést is nyert:

 

Vegán minősítás védjegye

 

Tavaly decemberben előszőr a masszázsolajok debütáltak. A narancs, levendula és harmónia illatok remekül megállták a helyüket karácsonyi ajándékként. A mindennapi bőrápolásban testápolóként is használható készítményekkel kapcsolatban hamar megérkeztek az első visszajelzések:

Anett ezt írta nekünk a Helia-D SPA Növényi Alapú Masszázsolaj - Harmónia termékről:

"Nagyon jó illata van, és remekül hidratál. Testradírozás után tökéletes."

Melinda pedig így vélekedik a levendulás változatról:

"Nagynénémnek vettem, imádja!"

 

 

A Helia-D SPA termékcsalád a masszázs olajok után tusfürdőkkel egészült ki.  A VEGAN összetételű tusfürdők szintén hidegen sajtolt NÖVÉNYI OLAJOKAT tartalmaznak. A hidegsajtolásos eljárásnak köszönhetően az olajokban lévő, értékes hatóanyagok nem bomlanak le, így képesek gyorsan felszívódva táplálni a bőrt. A kellemes illatok révén azonban nem csak a bőrünket, de érzékeiket is kényeztetik.

4 változatban kaphatók a Helia-D Webáruházban: meggymagolajjal, barackmagolajjal, szőlőmagolajjal és avokádóolajjal.

 

Helia-D SPA - Kényeztetés a fürdőszobában!

Helia-D SPA termékcsalád