HÍREK

Márkánk termékeit is kitüntették a Joy Prix de Beauté díjátadó gálán!

2022.05.12 12:56
Márkánk termékeit is kitüntették a Joy Prix de Beauté díjátadó gálán!

Április utolsó hetében rendezték meg a 20. Joy Prix de Beauté díjátadó gálát, ahol márkánkat az a megtiszteltetés érte, hogy két termékünk is díjazásban részesült! Nézzük, mely készítmények kaptak kitüntetést!

Néhány szó a Joy Prix de Beauté díjátadó gáláról

Hazánk egyik legnépszerűbb női magazinja a Joy minden évben versenyt hirdet a szépségápolási termékek körében. Az egyes kozmetikumok különféle kategóriákban indulnak, a hajápolóktól kezdve a parfümökön át a bio és natúr termékekig bezárólag rengetegféle kiváló készítmény versenyez a díjakért. 

A kozmetikumokat a szakmai zsűritagok véleménye, illetve az olvasók szavazatai alapján értékelik. Az eredményeket a Joy Prix de Beauté díjátadó gálán hozzák nyilvánosságra, ahol megtörténik az elismerések átadása is. Idén pedig abban az örömben lehet részünk, hogy két termékünk is díjazott lett.

 

Széles körben terjesztett anti-aging termékek 2. helyezés – Helia-D Professional Argirelox Peptide Solution 10% Ránctalanító Szérum

Első díjazott készítményünk a nagysikerű Professional termékcsalád egyik oszlopos tagja, az Argirelox Peptide Solution ránctalanító szérum. A termék 10%-os koncentrációban tartalmazza az említett hatóanyagot, mely két olyan peptidből áll, amik képesek erősíteni egymás hatását, ezáltal hatékonyan szállnak szembe a mimikai ráncokkal.

Az Argirelox a bőrrel érintkezve mérsékli az apró izmok összehúzódását, ezáltal ellazítja a bőrt. Emiatt a tulajdonsága miatt nevezik tű nélküli botoxnak, ugyanis a hatásmechanizmusa hasonló, viszont nem szükséges tűvel a bőr alá juttatni, hanem a felszínen is képes működésbe lépni. Hatására a mimikai ráncok elhalványodnak, a bőr felszíne simábbá és üdébbé válik.

Ez kedvező hír mindazok számára, akik tartanak a botoxos kezelések során fellépő fájdalomtól, valamint a szer mellékhatásaitól. Az Argirelox tartalmú kozmetikumok használata ugyanis mellékhatás- és fájdalommentes. Ebben bizonyára a szavazók és a szakmai zsűri tagjai is egyetértenek, ezért kapott díjat a termék a Joy Prix de Beauté díjátadó gálán. 

 

20 éve velünk különdíj – Helia-D Professional Feszesítő Szérum Matrixyl3000 10% és Hyaluronsav

Az egyes termékkategóriák díjazottjai után került sor a különdíjak kiosztására, amikor ismét kellemes meglepetésben volt részünk. A Helia-D Professional Feszesítő Szérum Matrixyl3000 10% és Hyaluronsav lett ugyanis a 20 éve velünk különdíj nyertese.

A készítmény a bőröregedés elleni Ten’s Up termékcsalád tagja, különlegességét pedig a benne található Matrixyl3000 adja. Ez a hatóanyag a matrixyl peptidek egy újabb generációja, amit 2015-ben alkotott meg a spanyol Sederma kozmetikai cég. 

Az előző változatoktól eltérően két különféle peptidet tartalmaz. Az egyik a bőr fibroblaszt sejtjeinek kollagéntermelését serkenti, a másik pedig gyulladásgátló hatással bír. Ennek azért van jelentősége, mert a gyulladásos folyamatok gyorsítják a kollagén lebomlását. 

A készítmény ezáltal elősegíti a bőr regenerációját, a ráncok kisimítását, illetve rugalmasabbá és tónusosabbá is teszi. Felfrissíti a fáradt, öregedő bőrt, ezáltal minden anti-aging rutinban méltó helye van. 

E két díjazott terméken kívül természetesen márkánk összes többi készítményére is büszkék vagyunk, hiszen már több évtizede azon dolgozunk, hogy olyan kiváló minőségű kozmetikumokat kínáljunk vásárlóinknak, melyekkel kortól, bőrtípustól és bőrproblémától függetlenül is megadhatják bőrüknek mindazt a törődést, amit érdemel.