HÍREK

Jakabos Zsuzsanna a Helia-D új termékcsaládjának nagykövete

2023.04.11 15:47
Jakabos Zsuzsanna a Helia-D új termékcsaládjának nagykövete

Megjelent a Helia-D legújabb, Hydramax elnevezésű termékcsaládja, amelyet kifejezetten a fiatal bőr ápolására fejlesztettek ki. A Hydramaxot közösen mutatják be Jakabos Zsuzsanna, Európa-bajnok magyar úszó, olimpikonnal, aki idén márciustól a termékcsalád nagykövete.

Zsu számára elengedhetetlen a gyors hidratálás, amely az új mélyhidratáló krémgélekkel csak néhány percet vesz igénybe a hosszú edzések között. 

A termékcsalád azokat a húszas-harmincas éveikben járó fiatalokat szólítja meg, akiknek a bőrén még nem fedezhetők fel az idő múlásának nyomai, mégis fontos számukra, hogy magas hatóanyagtartalmú készítményekkel már ma tegyenek a bőrük hosszantartó ragyogásáért. 

A hidratáló krémek összetevői között háromféle hialuronsav található meg, amelyek nemcsak a bőrfelszínen, hanem a bőr mélyebb rétegeiben is kifejtik hatásukat. Kombinálásukkal rendkívül komplex hatás érhető el. A hialuronsav mellett megtalálható a krémekben a természetes hidratálómolekulákat tartalmazó Hydromanil, továbbá a Progeline peptid, ami a ráncok megelőzésében segíthet. 

A bőrápolás elengedhetetlen része a fényvédelem, ezért a termékcsalád kínálatából a fényvédő sem hiányozhatott. Gyorsan felszívódó, lágy textúrájának köszönhetően nem ragad, sminkelni is könnyen lehet utána. 

Az alábbi termékek érhetőek el a kínálatból: