HÍREK

Hírek - Megnyílt a Helia-D Professional Kozmetikai Szalon

2018.09.12 12:20
Hírek - Megnyílt a Helia-D Professional Kozmetikai Szalon

Igazi álom vált valóra a Helia-D történetében, ugyanis 2018 szeptember 10-én megnyitottuk első professzionális kozmetikai szalonunkat. Így a különleges Helia-D Professional termékekkel végzett kozmetikai kezeléseinket most már referencia szalonunkban is megtapasztalhatod!

Legyen szó arc-, vagy testkezelésről, nálunk mindenből megtalálod a számodra leginkább megfelelőt. Arckezeléseink fő célja a ránctalanítás, arcfiatalítás és lifting, míg testkezeléseink középpontjában a fogyasztás, zsírbontás, feszesítés és narancsbőr eltüntetése áll.

Arckezelések
Ránctalanító, kényeztető, frissítő, exkluzív őssejtes, mezoterápiás és lifting kezeléseinkkel várjuk vendégeinket.

Testkezelések
A jelenleg legkorszerűbb test, -és arckezelő gép: a PowerShape2 technológiájával, hullámmasszázzsal és testtekercselő kezeléseinkkel segítünk, hogy elérd célod, legyen az fogyás, feszesítés, vagy narancsbőr eltüntetés.

Gyantázás
Arc-, kar-, láb- és intim gyantázás kíméletesen és gyorsan.

Smink
Natúr, nappali, alkalmi vagy esküvői sminket szeretnél? Mi elkészítjük neked, sőt sminkes tanfolyamainkon lehetőséged nyílik a professzonális sminkelési technikák elsajátítására is. Oktatásainkkal és tanácsadásainkkal kapcsolatban érdeklődj szalonunkban
vagy telefonos elérhetőségünkön.

Szempilla és szemöldök
Arcunk ápolása a szép bőrnél nem ér véget. Szempillánk és szemöldökünk ápoltsága is hozzájárul megjelenésünkhöz. Szalonunkban szempilla és szemöldök festésre, 1-2D természetes szempilla dúsításra és microblading szemöldök készítésére is lehetőség van.

Sminktetoválás
Kozmetikusaink 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a sminktetoválás terén.
Az innovatív technikáknak köszönhetően fókuszban van a természetesség. Szálas, púderes, satíros, hibrid, ombre szemöldök technikák, szempilla sűrítés, ajaksatírozás. ,"A szépség szeretete ízlés, megalkotása pedig művészet".

Foglalj időpontot
A Szalon online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhat a kezeléseinkre. Bizonyos kezeléseink kizárólag előzetes konzultációval vehetőek igénybe (Hullámkezelés, Power Shape 2), így ezeknél a kezeléseknél online rendszerünkön keresztül az első konzultációs időpontot tudja csak lefoglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk az Ön számára legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat.

A szalon weboldala: https://www.heliadszalon.hu

Arckezelés a Helia-D Professional Kozmetikai Szalonban Kezelő a Helia-D Professional Kozmetikai Szalonban Kavitációs zsírbontás a Helia-D Professional Kozmetikai Szalonban