Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

HÍREK

ÉRKEZIK - A HELIA-D CELL CONCEPT TERMÉKCSALÁD

2019.10.07 12:21
ÉRKEZIK - A HELIA-D CELL CONCEPT TERMÉKCSALÁD

Hosszadalmas fejlesztő munkánk eredményeképpen ÚJ termékcsaládot mutathatunk be. Érkezik a ránctalanító krémek új generációja, a

HELIA-D CELL CONCEPT TERMÉKCSALÁD!!!

 

3 KOROSZTÁLY ARCÁPOLÁSI IGÉNYEIRE KIFEJLESZTETT ÚJ RÁNCTALANÍTÓ TERMÉKCSALÁD NÖVÉNYI ŐSSEJT KIVONATOKKAL

A SZÉPSÉG SOKÁIG TARTHAT, HA VIGYÁZUNK RÁ!

55+ SEJTMEGÚJÍTÁS + RÁNCTALANÍTÁS

A Helia-D Cell Concept termékcsalád sejtmegújító és ránctalanító készítményei az 55+ korosztály számára készültek. A kínálat nappali és éjszakai arckrémet, arcszérumot, a kézbőr öregedését lassító kézkrémet és arckrém csomagok tartalmaz.

Az arckrémek fő hatóanyaga az argán őssejt kivonat, a Retinol az Ameliox és a Lipogard komplex. A nappali arckrémben a 15 faktoros UVA/UVB szűrő és az E- és B5 provitamin aktív védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal és a napsugárzással szemben.

 

Helia-D Cell Concept Sejtmegújító + Ránctalanító Krém Nappali 55+ Helia-D Cell Concept Sejtmegújító Szérum 55+ Helia-D Cell Concept Sejtmegújító + Ránctalanító Csomag 55+ Helia-D Cell Concept Sejtmegújító Kézkrém 55+ Helia-D Cell Concept Sejtmegújító + Ránctalanító Krém Éjszakai 55+

 

Az arcszérumban az argán őssejt kivonat és az Ameliox hyaluronsavval egészül ki amely a bőr egyik legfontosabb természetes építőeleme. Egyedülállóan erős vízmegkötő hatásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a bőr feszes és üde maradjon.

A kézkrém növényi hatóanyagokkal és C-vitaminnal segít védekezni a kézbőr öregedésének jelei ellen és simábbá, puhábbá varázsolja a bőrt.

Az arckrém csomag gazdaságos megoldást kínál azok számára, akik a nappali és az éjszakai arckrémet is folyamatosan használják. Elegáns, dekoratív megjelenése révén ajándékba is kitűnő választás.


45+ FESZESÍTÉS + RÁNCTALANÍTÁS

A Helia-D Cell Concept termékcsalád feszesítő és ránctalanító készítményei az 45+ korosztály számára készültek. A kínálat nappali és éjszakai arckrémet, golyós arcszérumot, és szemránckrémet tartalmaz.

Az arckrémek fő hatóanyaga az orchidea őssejt kivonat, a Retinol és a Gladback™. Említésre méltó a barackmagolaj, amely bőröregedés-gátló, revitalizáló, tonizáló hatású. Telítetlen zsírsavakban gazdag, természetes módon regenerálja a bőrt és a kötőszöveteket kisimítja. A Lipogard helyreállítja a bőr védőrétegének lipidtartalmát, így a bőrt feszesebbé és tónusosabbá varázsolja. A nappali arckrémben a A 15 faktoros UVA/UVB szűrő és az E-vitamin mellett a B5 provitamin aktív védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal és a napsugárzással szemben.

 

Helia-D Cell Concept Feszesítő + Ránctalanító Krém Nappali 45+ Helia-D Cell Concept Feszesítő Golyós Szérum 45+ Helia-D Cell Concept termékcsalád Helia-D Cell Concept Feszesítő Szemránckrém 45+ Helia-D Cell Concept Feszesítő + Ránctalanító Krém Éjszakai 45+

 

Az arcszérumban az orchidea őssejt kivonat 3 különböző molekula méretű hyaluronsavval egészül ki, amelyek egymást kiegészítve segítenek a bőr mélyhidratálásában, ezáltal javítva a bőr rugalmasságát és halványítva a ráncokat. A Liftessence™ természetes, lifting hatású poliszacharidokból álló komplex, amely hatékony eredményt mutat a ráncok csökkenésében.

A szemránckrémben az orchidea őssejt és a Gladback™ hatását az ún. Lipogard komplex fokozza tovább, amely Q10 koenzim és E-vitamin elegyét tartalmazza.


35 + MÉLYHIDRATÁLÁS + RÁNCTALANÍTÁS

A Helia-D Cell Concept termékcsalád mélyhidratáló és ránctalanító készítményei az 35+ korosztály számára készültek. A kínálat nappali és éjszakai arckrémet foglal magában.

Az arckrémek fő hatóanyaga a vörösáfonya őssejt kivonat, a retinol, a Homeostatine™ és a Lipogard.

A krémek vörösáfonya őssejt kivonat tartalmának köszönhetően polifenolokat tartalmaznak, ezzel védik a bőrt a nap káros sugaraival szemben. Növelik a bőr oxidatív stressz elleni védelmét, hatásos ránctalanítók.

 

Helia-D Cell Concept Mélyhidratáló + Ránctalanító Krém Nappali 35+ Helia-D Cell Concept termékcsalád Helia-D Cell Concept Mélyhidratáló + Ránctalanító Krém Éjszakai 35+

 

A retinol kiemelten fontos szerepet játszik a bőr fiatalságának megőrzésében, lassítja a kollagén lebomlását és serkenti a bőr mélyebb rétegeiben az új kötőszövetrostok képződését.

A Lipogard helyreállítja a bőr védőrétegének lipidtartalmát, így a bőrt feszesebbé és tónusosabbá varázsolja.

A nappali arckrémben a A 15 faktoros UVA/UVB szűrő és az E-vitamin mellett a B5 provitamin aktív védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal és a napsugárzással szemben.