BLOG

Breaking News! Marie Claire Beauty Awards győztes lett három Helia-D termék!

2021.08.31 14:12
Breaking News! Marie Claire Beauty Awards győztes lett három Helia-D termék!

A hazánkban is népszerű Marie Claire magazin nem csak remek témákkal örvendezteti meg olvasóit hónapról-hónapra, hanem minden évben megrendezi a Beauty Awards-ot, ahol a szakmai zsűri és az olvasók együttes szavazatai alapján választják ki a legjobbnak ítélt szépségápolási termékeket. 

2021-ben pedig márkánkat az a megtiszteltetés érte, hogy három Helia-D termék is Marie Claire Beauty Awards győztes lett!

A legjobb arcmaszk kategória olvasói díj nyertese: Helia-D Cell Concept Hyaluron Hidratáló Maszk

Az ma már nem titok, hogy a tudatos arcápolás nem merül ki a tisztításban és a krémezésben, hanem a bőrünknek ennél sokkal komplexebb törődésre van szüksége. Az arcápolási rutinba pedig hetente 1-2 alkalommal be lehet építeni az arcmaszkokat is, amelyek koncentrált hatóanyagtartalmukkal intenzíven ápolják és hidratálják a bőrt. 

A Helia-D Cell Concept Hyaluron Hidratáló Maszk egyszerre három arcápolási feladatot is ellát: az első lépés egy szérumot tartalmaz, ami hyaluronsavtartalmának köszönhetően feszesíti a bőrt és feltölti a ráncokat. A második lépés az ápolás, melynél egy mikroszálas maszk segítségével juttatjuk az anyagot a bőrbe, a még eredményesebb hatás érdekében. A harmadik lépés pedig a hidratáló befejező krém használata, ami fenntartja a bőr frissességét. 

A három komponens együttes alkalmazása látványos eredményeket hoz, ezért került be a készítmény a Marie Claire Beauty Awards három győztes Helia-D terméke közé is. 

 

A legjobb öregedésgátló nappali arckrém kategória olvasói díj nyertese: Helia-D Cell Concept Bőrfiatalító + Ránctalanító Nappali Krém 65+

A bőr fiatalságának megőrzése egyre nagyobb hangsúlyt kap, ahogy telnek az évek és megjelennek az öregedés első jelei. 65 éves kor felett pedig már hatalmas kihívás szembeszállni a jól látható ráncokkal, de a Helia-D Cell Concept Bőrfiatalító és Ránctalanító Nappali Krém 65+ hatékony “fegyver” a mélyebb barázdák ellen! 

A készítmény alpesi rózsa őssejtet, Matrixyl® 3000-et, hyaluronsavat, retinolt, szőlőmagolajat, és további értékes hatóanyagokat tartalmaz, melyek látványosan simítják és fiatalítják a bőrt. A krém ezen felül 15 faktoros UVA és UVB szűrővel is rendelkezik, így nem szükséges külön fényvédő kozmetikumot is használni. 

Hatékonysága és komplex összetétele miatt idősebb korban is látványosan csökkenti a ráncokat, ennek köszönhetően kapott helyet a Marie Claire Beauty Awards három győztes Helia-D terméke közt. 

 

A legjobb hajápoló kategória olvasói díj nyertese: Regenero by Helia-D Hajvégápoló Szérum

A hosszú hajúak gyakran küzdenek száraz, töredezett hajvégekkel, melyek miatt a haj fakónak és élettelennek tűnik, ráadásul a széthasadt hajvégekre az olló az egyetlen megoldás. Kivéve, ha a megelőzésre helyezzük a hangsúlyt, amihez kiváló eszköz a Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum

A készítmény argánolajat, kendermagolajat, és F-vitamint tartalmaz, ami táplálja, erősíti és védi a hajvégeket, megelőzi a töredezést és a kiszáradást. Rendszeres használatával a haj fényessé és selymesebbé válik. 

 

Hol kapható a Marie Claire Beauty Awards három győztes Helia-D terméke?

Hogyha ki szeretné próbálni díjnyertes termékeinket, mindegyiküket megrendelheti közvetlenül webáruházunkból, de elérhetőek a drogériák, hipermarketek kínálatában is. 

Bízunk benne, hogy a Marie Claire olvasótábora és a szakmai zsűri mellett Ön is elégedett lesz a készítményekkel!