Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

BLOG

Cell Concept halványító szérum és a Professional halványító szérum

2022.05.26 08:26
Cell Concept halványító szérum és a Professional halványító szérum

A makacs pigmentfoltok elleni küzdelem sok esetben reménytelennek tűnik, ám valójában csak egy hosszabb folyamatot igényel. Hogyha viszont napi szinten használunk olyan termékeket, melyek a megfelelő hatóanyagokat tartalmazzák – ebben rejlik a Cell Concept halványító szérum és Professional halványító szérum előnye – akkor sokkal nagyobb az esély a sikerre.

Mitől keletkeznek a pigmentfoltok?

A pigmentációért a bőrben található melanocita nevű sejtek a felelősek, melyek a “festékanyagot”, a melanint állítják elő. Amikor a melanintermelés egyensúlya felborul, akkor extra pigmentek keletkeznek, melyek foltos elszíneződések formájában jelennek meg a bőrfelszínen.

Ennek a jelenségnek az oka pedig az esetek döntő többségében nem más, mint a napsugárzás. Az UV-sugarak ugyanis számos módon károsítják a bőrt, például a melanintermelésre is negatív hatással vannak. 

Ezenfelül pigmentfoltok keletkezhetnek még bőrgyulladások (például pattanások) következtében, illetve hormonális zavarok miatt is, de ezek a ritkább esetek. Vagyis a pigmentfoltok ellen már a megfelelő fényvédelemmel is sokat tehetünk, de ez csak a megelőzésben segít. A már kialakult foltokra más megoldást kell találni. Fedezzük fel a Cell Concept halványító szérum és a Professional halványító szérum előnyeit!

 

Két innovatív kozmetikum, melyek látványos eredményekre képesek

Vizsgáljuk meg egy kicsit tüzetesebben a két terméket! A Cell Concept halványító szérum három fő hatással rendelkezik: halványít, ránctalanít és feltölti a bőrt. A könnyed textúrájú szérumot bármely típusú bőrön lehet alkalmazni, akár minden reggel és este. A termék két különleges peptidet, a Tetrapeptide-30-at és a GenoWhiteTM-ot tartalmazza, kiegészítve olyan összetevőkkel, mint a Niacinamide és az Azeclair. 

Ezek a hatóanyagok bizonyítottan hatásosak a pigmentfoltok elhalványításában, ezenfelül csökkentik a ráncok mélységét, hidratálják a bőrt, és javítják annak tónusát. Rendszeres használattal a bőr simább, egyenletesebb árnyalatú és rugalmasabb lesz. 

A Professional termékcsaládba tartozó halványító szérum ugyancsak egyedülálló termék a maga nemében. Mivel a pigmentfoltok megjelenése az életkor előrehaladásával egyre gyakoribb, ezért a készítmény elsősorban az idősödő bőr fő problémáira fókuszál: a ránctalanításra, hidratálásra és az elszíneződések halványítására. 

Szintén tartalmazza a már említett GenoWhiteTM-ot és a Tetrapeptide-30-at, valamint ugyancsak megtalálható benne az Azeclair és a Niacinamide is. Az Azeclair egy olyan azelainsav származék, amely halványabbá teszi a pigmentfoltokat, és szabályozza a bőr faggyútermelését. Emellett mérsékli a melanintermelést, így segít elkerülni a további foltok kialakulását is.

A Niacinamide pedig más néven a B3-vitamin, ami a bőrápolásban arról ismert, hogy serkenti a kollagéntermelést, halványítja a ráncokat, kiegyenlíti a bőr tónusát, és az érzékeny bőr is remekül tolerálja. Ez a készítmény is hasznos eleme lehet a mindennapi bőrápolási rutinnak.

 

Melyek a Cell Concept halványító szérum és a Professional halványító szérum további előnyei?

A termékek mellett a fentieken túl még az az érv szól, hogy a megfizethető árú kategóriába tartoznak, így nem kell súlyos tízezreket szánnia egyetlen kozmetikumra annak, aki szeretne megszabadulni a pigmentfoltoktól. 

Ezenfelül a készítmények bárki számára elérhetőek, ugyanis webáruházunkból is megrendelhetőek, illetve kaphatóak a drogériákban is!