BLOG

Classic termékcsalád megújulás: régi kedvencek új összetétellel

2024.07.05 10:42
Classic termékcsalád megújulás: régi kedvencek új összetétellel

Cikkünkben egy jó hírt szeretnénk megosztani olvasóinkkal: a közelmúltban a méltán híres Classic termékcsalád megújuláson esett át! A készítményeknek meghagytuk azokat a tulajdonságait, melyek miatt oly sokan kedvelik őket, ugyanakkor számos fejlődésen estek át, hogy még hatékonyabb ápolást nyújtsanak. Nézzük is a részleteket!

Egy igazi klasszikus

A Helia-D Classic termékcsalád márkánk első szériája, mely immár több mint negyven éve a piacon van. Nedeczky Jenőné Margit néni, egy szigethalmi asszony volt az, aki a hetvenes években felfedezte, hogy a napraforgószár kivonata olyan értékes hatóanyagokat rejt, melyek hidratáltabbá teszik a bőrt, és halványítják a ráncokat. 

A krémekre a debreceni Biogal Gyógyszergyár is felfigyelt, a laboratóriumi vizsgálatok pedig igazolták, hogy az említett növény kivonata tényleg ránctalanító és hidratáló hatással rendelkezik. Ezzel pedig megkezdődött a sikertörténet.

A Helia-D termékek már a nyolcvanas években is ismertek voltak, nők és férfiak is előszeretettel vásárolták a népszerű magyar kozmetikumokat.

Mivel a hagyományok rendkívül fontosak számunkra, ezért természetes, hogy az első sikeres termékcsaládunkat továbbra is elérhetővé tegyük vásárlóink számára, viszont a fejlesztéseket is legalább ennyire lényegesnek tartjuk, így időről időre megújítjuk készítményeinket.

 

Mit jelent a Classic termékcsalád megújulása?

A termékekben továbbra is megtalálható a mára legendássá vált napraforgószár-kivonat, valamint a körömvirágolaj, a shea vaj és a különféle vitaminok. Mi változott akkor? Nos, a készítményekbe további értékes hatóanyagok kerültek, például a PhytoCollagen, ami egy növényi eredetű, fenntartható forrásból származó kollagénfajta. Emellett található bennük hialuronsav, valamint szkvalán is.

A Classic termékcsalád megújulása tehát azt jelenti, hogy a krémek a korábbinál hosszabb és intenzívebb hidratáló hatást nyújtanak, dermatológiailag teszteltek, valamint vegán összetételűek.

 

Milyen készítményekből áll most a termékcsalád?

A Helia-D Classic széria immár ötféle hidratáló arckrémet tartalmaz, hisz külön készítményünk van:

  • Normál bőrre (fő hatóanyagok: PhytoCollagen, hialuronsav, ricinusolaj, urea, bio napraforgószár-kivonat, E-vitamin, Hydroveg)
  • Érzékeny bőrre (fő hatóanyagok: PhytoCollagen, hialuronsav, ricinusolaj, panthenol, allantoin, homoktövisolaj, Sensitive Skin complex, bio napraforgószár-kivonat, E-vitamin) 
  • Száraz bőrre (fő hatóanyagok: PhytoCollagen, hialuronsav, urea, jojobaolaj, bio napraforgószár-kivonat, Hydroveg)
  • Extra száraz bőrre (fő hatóanyagok: PhytoCollagen, hialuronsav, jojobaolaj, avokádóolaj, bio napraforgószár-kivonat, Hydroveg)
  • Éjszakai arckrém minden bőrtípusra (fő hatóanyagok: PhytoCollagen, hialuronsav, ricinusolaj, urea, bio napraforgószár-kivonat, E-vitamin, Hydroveg, panthenol, homoktövisolaj, aloe vera kivonat) 

Ezenfelül kapható még ránctalanító arckrém:

Ezekben található Q10 koenzim, szkvalán, C-vitamin, ligetszépe-olaj, és zöld tea kivonat is. 

Továbbá a termékcsalád részét képezi még egy Vitasource tartalmú golyós ránctalanító szérum, egy szemránckrém, illetve egy hidratáló arctisztító kendő kétféle kiszerelésben. 

A felsorolt termékek mindegyike elérhető webshopunk kínálatában, illetve a nagyobb drogériákban is kaphatóak. Tapasztalja meg Ön is, hogy milyen ápolást nyújtanak megújult termékeink!