BLOG

Harc a ráncos bőr ellen

2020.03.24 09:59
Harc a ráncos bőr ellen

A ráncos bőr sokak életét megkeseríti. Ezzel a problémával már az első szarkalábak megjelenése előtt érdemes foglalkozni, hiszen egyes ráncok kialakulásához a nem megfelelő életmód és a rossz szokások vezetnek.

A ráncok kialakulásának okai

A ráncok két nagy csoportba oszthatóak. A dinamikus ráncok szerves részét képezik a bőröregedés folyamatának, ezek az arcizmok működéséhez kapcsolódnak és a korral egyre mélyülnek. A statikus ráncok ezzel szemben a bőr rugalmasságát adó fehérjék, az elasztin és a kollagén károsodása esetén alakulnak ki. Ezek megjelenéséért tehát nagymértékben mi magunk, azaz életmódunk a felelős.

A statikus ráncok kialakulásában nagyon sok tényező játszhat szerepet. A vitaminokban és antioxidánsokban szegény táplálkozás, a nem megfelelő arctisztítás, a kevés pihenés, a túlzott, napvédelem nélküli napozás ugyanúgy okolható a ráncok megjelenéséért, mint a dohányzás, vagy éppen a nem megfelelő bőrápolás.

Aki ezekre a tényezőkre már idejében és kellőképpen odafigyel, az máris sokat tett a szarkalábak kialakulása ellen.

Webáruházunk gazdag termékkínálata segítséget nyújt ahhoz, hogy a bőrápoláshoz szükséges készítmények között mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Ideális arcápolás

A megfelelő arctisztítás és -ápolás nagyon sokat számít a ráncok elleni küzdelemben. Számos kiváló hatóanyag van ugyanis, amelyek sikerrel veszik fel a harcot a korai bőröregedéssel szemben, és amelyek az arcbőrt újra feszessé és simává varázsolják, valamint visszaadják annak vitalitását.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a leglényegesebb eleme az arcápolásnak, hogy a bőrünk típusának és a korunknak megfelelő készítményeket használjunk. Az sem jó megoldás, ha a ráncoktól való félelem sokféle kozmetikum össze-vissza történő alkalmazásához vezet. Ki kell alakítanunk, egy ún. arcápolási rutint, amelyben a nekünk megfelelő arctisztító, arc- és szemkörnyékápoló krémek/szérumok rendszeresen és következetesen szerepet kapnak.

A ránctalanító termékeink között mindenki megtalálhatja a számára ideális készítményeket, amelyet megfelelően alkalmazva hatékonyan lassítható a bőröregedés folyamata.

A ráncos bőr ellen harcoló hatóanyagok és kozmetikumok

A bőr számára a legnagyobb gondot a vízhiány és a kollagénszerkezet megváltozása jelenti. Ezért a leghatékonyabb megoldást azok a kozmetikumok jelentik, amelyek egyszerre képesek aktivizálni a sejteket és pótolni a nedvességet.

A Q10 koenzim, a vitaminok (C és E), valamint a hyaluronsav mind kiváló antioxidánsok, amelyek sikerrel veszik fel a harcot az elszaporodó szabadgyökök, és ezáltal a bőröregedés, valamint ráncok ellen.

A Helia-D Professional Pándi meggyes kollagénes szemránckrém már az első, apróbb szemkörnyéki ráncok megjelenését követően nyújt megoldást a vitaminhiányos bőr számára.

A mimikai ráncok elmélyülése esetén a Helia-D Cell Concept feszesítő és ránctalanító termékei jelenthetnek megoldást. A hyaluronsavat és orchidea őssejt kivonatot tartalmazó Helia-D Cell Concept Feszesítő golyós szérum például szérum látványosan segíti a bőr megfiatalodását és csökkenti a szarkalábakat.

A Helia-D Cell Concept sejtmegújító és ránctalanító készítményei pedig a ráncosodó, érett bőr számára jelentenek hatékony segítséget a mindennapokban.

A ráncok elleni harchoz sosincs túl korán, sőt inkább érdemes minél előbb foglalkozni ezzel és megóvni bőrünket az idő előtt megjelenő ráncoktól. A bőrtípusnak és korosztálynak megfelelő ránctalanító termékek nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy az arc minél tovább kisimult és feszes maradjon. De a leghatékonyabb fegyver a megelőzés, a megfelelő kozmetikum használat és az egészséges életmód kombinációja.

Helia-D Botanic Concept szemránckrém Tokaji bor kivonattal Helia-D Cell Concept Sejtmegújító + Ránctalanító nappali krém 55+ Helia-D Cell Concept Sejtmegújító szérum 55+ Helia-D Professional Pándi Meggyes Kollagénes felépítő krém Helia-D Professional 3 Őssejtes Ránctalanító krém