Szűrés
Termékcsalád1
Terméktípus
Bőrtípus
Probléma
Hatása

Helia-D Aquaboom

A Helia-D Aquaboom termékcsalád eddig is a vízhiányos bőrűek csodafegyvere volt a a 20-40 év közötti korosztályokban. Hűséges vásárlóink most hyaluronsavval kiegészülve találkozhatnak a krémekkel.

Miért fontos a hidratálás minden bőrtípus esetén? Mert amikor a felhám kiszárad, a bőr védekezésül még több faggyút termel, hogy a további vízvesztést meggátolja.

Ennek megelőzésére fejlesztette ki és fejlesztette tovább a Helia-D az Aquaboom temékeket, amelyek a kifejezetten nagy hatékonyságú, zsírmentes, gyors hidratálásra szolgálnak. A fejlesztés során mindvégig ügyeltünk arra, hogy olyan allergén-mentes gélt alkossunk, amely természetes anyagok felhasználásával készül. A krémek azonnal és maradéktalanul beszívódnak, nem képeznek zsíros bevonatot a bőrön, könnyed és gyors hidratálást nyújtanak, minden bőrtípus számára.

2019 decemberében a termékcsalád nappali és éjszakai ránctalanító krémmel is bővült, hogy az első ráncok megjelenésével se kelljen lemondania az Aquaboom termékekről a vízhiányos bőr kezelése során.