BLOG

Hidratált és egységes bőr a Hydramax C-vitamin & Hialuron szérum segítségével

2023.05.16 12:23
Hidratált és egységes bőr a Hydramax C-vitamin & Hialuron szérum segítségével

Márkánk kínálata nemrég egy új termékcsaláddal bővült, melynek tagja a Hydramax C-vitamin & Hialuron szérum is. Cikkünkben ezt a készítményt szeretnénk egy kicsit részletesebben bemutatni az újdonságok iránt érdeklődő olvasóinknak.

Néhány szó a Hydramaxról

A közelmúltban debütált a legújabb, Hydramax névre keresztelt termékcsaládunk, melynek arca Jakabos Zsuzsanna olimpikon, Európa-bajnok magyar úszónő. A készítmények elsősorban a 20-as, 30-as korosztály számára készültek, akiknek még nincs szükségük intenzív hatású anti-aging összetevőkre, de mégis fontos, hogy megőrizzék bőrük hidratáltságát, valamint csökkentsék az első apró ráncokat.

A hosszan tartó fiatalos bőrt ugyanis fiatalabb korban kell megalapozni, de a megfelelő ápolással szerencsére nagyon sokat tehetünk azért, hogy minél tovább megőrizzük arcunk simaságát és üdeségét.

A Hydramax termékcsalád a következőkből áll:

  • Nappali mélyhidratáló krémgél háromféle változatban (normál, száraz és érzékeny bőrre)
  • Éjszakai mélyhidratáló krémgél
  • SPF 50+ fényvédő arckrém
  • Hidratáló arcpermet
  • C-vitamin & Hialuron szérum

A továbbiakban ez utóbbi készítményről lesz szó részletesebben.

Miért jó választás a Hydramax C-vitamin & Hialuron szérum?

A szérumokról már tudjuk, hogy a krémeknél koncentráltabb formában tartalmazzák az aktív összetevőket, ezáltal a hatásuk is látványosabb. A Hydramax C-vitamin & Hialuron szérum a hidratálásra és a bőr egységesítésére helyezi a hangsúlyt. 

Védelmet nyújt a káros szabad gyökök ellen, nedvességgel tölti fel a bőrt, a mélyebb rétegekben is hidratál, valamint kisimítja az apró ráncokat. A terméknek három fő összetevője van, melyek az alábbiak:

  • C-vitamin: a legtöbben vitamin formájában fogyasztják, és az immunrendszer természetes támogatójaként gondolnak rá, de a szépségápolásban is kiemelt helye van. Erős antioxidáns hatása révén védelmet nyújt az oxidatív stressz ellen, emellett halványítja a pigmentfoltokat, serkenti a kollagéntermelést, fokozza a bőr természetes ragyogását. Az instabil aszkorbinsav forma helyett termékünkben a 3-O-Ethyl Ascorbic Acid formulát alkalmazzuk, mely hatását tekintve egyezik a tiszta C-vitaminnal, viszont stabilabb szerkezetű és jobb a felszívódása.
  • Sodium Hyaluronate: a hialuronsav a bőrben természetes módon is előforduló anyag, aminek legkedvezőbb tulajdonsága az, hogy vízből akár a saját súlyának ezerszeresét is képes megkötni. Az életkor előrehaladtával viszont csökken a mennyisége, így szükség van a külsőleg történő pótlásra. A Hydramax C-vitamin & Hialuron szérumban kétféle molekulasúlyú hialuronsav is található, ennek köszönhetően a bőr minden rétegét intenzíven hidratálja. Továbbá erősebbé teszi a barriert, és szintén antioxidáns hatással rendelkezik.
  • Glicerin: szintén egy remek vízmegkötő anyag, ami a bőr alsóbb rétegeiből is magához vonzza a nedvességet, így hidratálja a felszíni rétegeket. Alkalmas a száraz, kombinált és zsíros bőr ápolására egyaránt.

A Hydramax C-vitamin & Hialuron szérum nagy mennyiségben tartalmazza az említett három fő összetevőt, ugyanakkor nincsenek benne színezékek és illatanyagok, így mind az érzékeny bőrűeknek, mind a minimalista kozmetikumokat kedvelőknek ideális választás.

 

Mikor használjuk?

A szérum bátran összehangolható az egyéb kozmetikumok használatával. A legcélszerűbb a reggeli rutinban alkalmazni, hiszen a C-vitamin fokozza a fényvédő krém hatékonyságát. Vigyünk fel 3-4 cseppet az arcunkra, majd gyengéden masszírozzuk be a bőrbe! Mivel hamar beszívódik, ezért rövidesen lehet rá krémezni, sminkelni.